蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
佢個名無改錯架
套戲咁多野可以留意, 偏偏就有d人鐘意搵錯處
captain marvel 論戲又唔係咁差啫,係個女主角樣衰,大媽加上女權破壞cm 形象,雖然我覺得cm 個角色係bitch 黎
真係多得班skrull唔少
Mysterio單嘢搵Spiderman之前又唔做足DD
搞到咁就影都無
叫ds整到全世界都無人記得Ronin係鷹眼
無人記得kate著過Ronin件衫,鷹眼就可以開心過聖誕
睇尚氣已經見到改咗演法,有笑容同表情豐富咗,唔再西口西面
唔該哂我仲以為what if 會聯繫好多/好大粒彩蛋
不過真係好彩劇集嗰堆都睇哂先入場
無錯,細個睇慣tvb,mcu好有親切感
屌你my back都要解釋 難怪戲院呢個位無人識笑
咁本身May姨都係成日幫人,做義工之類
如果有機會畀佢捨身救人佢都應該會做

又唔係一定要有超能力先可以救人
消防員都係日日搵命搏去救人
仲要連個錯處都搵得唔啱,人哋明明解釋晒所有器材血清諸餘此類嘅嘢點嚟,明明係happy個公寓嗰度已經整晒啲嘢,另外兩個Peter亦都解釋咗點樣去幫Green Goblin同埋Lizard,唔知條友究竟係用個屎眼嚟睇戲定係理解能力真係咁差
she hulk好似有
其實係要睇下嘅 但大致上唔關今次事 但應該ds2就會一次過爆哂出嚟
唔知會唔會有埋Loki 法師三人組
睇完呢集覺得dr strange作為一個保護地球既至尊法師真係唔太合格
呢啲spell 咁危險都亂咁用
王先係至豬法師
佢老細話ok 先用架
依家係三個諸葛亮level 既人一齊
同埋機械野 一早整完
只係整下藥水
最弱智係施咒前唔講清楚啲後果同埋規則
就算對方唔係個細路仔 都有責任講清楚囉
影響全宇宙嘅嘢點解可以咁求其
佢做手術前都要同病人講清楚風險啦
不過佢唔弱智就冇戲唱
王搵尚氣係咪想佢幫拖執蘇州屎
拿講返佢電影性格嚟講 我覺得佢做嘅嘢係合情合理 佢都係想幫個小朋友咁
同埋佢呢個咒係試過成功 佢本身性格自大 又覺得成功過一次可以再做唔會有錯啦
係Peter嘈到搞到錯啫
too many sorcerers條友根本講得啱
唔夠砌,不了
呢條友不嬲都多bug,A3一開頭身為Sorcerer Supreme又話會留意宇宙入邊可能潛伏嘅危機,但係連Thanos係邊個都唔知
我覺得今次真心唔關peter事 你唔講 撚知你啲咒語點運作咩 施施下先嚟講會點點點 臨陣想改好自然反應 所以mj一見面就屌得佢啱㗎 佢都有責任 唔可以賴曬落peter事
因為唔係自己個宇宙嘅事,所以未捉佢地返去lo本身就係意外,DS從來都唔想影響其他宇宙嘅事,May就係左膠到累死自己。
同埋DS 有講本身多重宇宙唔應該會打開左,
個個位可能就係Loki 入面康死左個個時間
佢根本由ds1去到 what if都係咁樣,啲條友比佢咁大法力根本好危險
我有個問題
一開始係知道蜘蛛俠身份既人穿越
咁Gwen同Mary Jane去咗邊
其他反派都可以死前穿越,咁Gwen呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞