蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
Thor 2 咁多年都未睇晒,係咪好冇用
次次睇頭半個鐘,撐唔住訓著左

失眠必睇
想知marvel netflix 仲係咪canon
係咪好似可以用multiverse洗走iron fist
請得返杜比出場我都萬分興奮,佢而家都大把錢大可以唔接彩你有味
我嗰場好似唔多人知咁
我第一場我同其他人有叫 第二場無人叫
translation: 同zendaya瘋狂
係 其實都係滿足fans
唯一一幕有SM1時期感覺
就係臨走前同Dr. Oct毒撚笑
“ try to live better”
當唔係喇
重睇啦
始終老咗 變到冇咁毒係真
話要骨痛要同amazing 拉個下已經暗示佢老化再,唔通仲年少氣盛大叫咩
做愛發電

研究1代既體內射__
唔係hea下你剩係出個同名角色, 或者演員, 係show埋佢係超級英雄,
係感動既 處理得幾利落, 冇阻到套戲, 又唔cringe
Multiverse個餅好似畫得好大但個畫面格局都係大橋、自由神像同大廈三個景
有無玩PS4 隻 Spider-Man
有冇人睇得明係鏡世界綁住DS果堆maths係咩原理?
不過其實個演員過咗咁多年現實生活經歷咗咁多事,做唔返嗰陣個毒撚feel都情有可原嘅,更何況佢真係老咗好多
成個西都係蜘蛛網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞