蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
仲有雷神, Gotg都ok既
好想睇佢地返到去個故事會有咩唔同 動畫都好
如果老豆冇死 Harry咪唔會做young goblin
咁Harry咪唔使死
前面好睇,到開估先唔好睇
但最尾果part 好on9

「哈哈,乜叉都係我做既,因為我要囉你個力量」

屌,鋪排咗咁耐,又出quicksilver又盛,最後咁樣一句就算數
GOTG冇James Gunn =nothing
尤其老鼠呢啲政治正確到癲嘅公司
重頂到James Gunn幾耐
今次就話死死地氣求佢翻黎
Emma stone同加菲拍拖依單野應該好多人都知
佢留手啫,話曬救世戰友仲要死𡃁仔來
IM都勁過3代豬,打Thonas 時你就見到GG其實做唔到咩,IM都係扣到佢一血咁大把
但對Dr strange Thonas要係咁用石對抗就知tier唔同
我琴晚睇完喊到傻左
到今日仲好sad
Wanda最唔好睇係Pietro
個反派動力唔夠強囉,我覺得可以寫得好啲,但無可否認佢都係好睇
係咪好似都散左已經
個下話係第個宇宙嘅quicksilver
大家射到一地都係啦
又怕太早開multiverse同xmen線
搞到虎頭蛇尾
所以venom 要出現
個反派令人最深印象係隻歌
開估果度唔知係咪Marvel 想留返d 野係電影度出
個feel 好似臨時改咗咁
所以前邊一堆鋪排懸疑,開估就幾句算鳩數.............
DS單純想要返個箱,唔係佢係鏡像空間入面殺咗佢都得啦
咁樣就唔洗有loki 既鋪排
雖然scarlet witch 既能力真係可以做到呢樣野
而家毒魔2咁收得, 都驚佢又做d 咩傻事
ff
死侍3好似會入mcu
佢第二集尾係咁跳來跳去係咪都有份搞屎棍
同埋佢係好戲嘅,初初唔覺佢有啲怪,之後慢慢覺得有啲奇怪,搵返啲漫畫嚟睇,先知佢放咗咁多伏筆
老實講斬左佢, 拍mcu venom算啦
宜家套venom哂9左Tom Hardy
會唔會Sony Venom 加返Andrew 做返GG 俠
或者已經到左mcu都未定
因為呢單野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞