蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
中8成喎
紫薯根本係笑話嚟,
可能根本唔算危機
巴打真是無改錯名
你咪當ds留手
佢目的只係搶個箱
要秒tom真係唔難

至於解藥
三個天才
一二代話已經有晒諗法點救
我覺得就算冇tony舊野佢地都整到出黎
只不過mcu科技令佢地事半功倍姐
見到ds預告最尾硬係FF覺得會有loki
或者黑化ds就係loki/女loki
電影性格同漫畫性格唔同 雖然我係DS fans 但我都覺得佢有時電影都係佢自大累事
唔係一次過穿越哂
D人未穿越哂ds已經鎖起咗失控咒文
紫薯最多係現實層面既危機
佢地應該係留意背後高層次危機多
YouTube應該會有人拍

What if 邪惡dr strange

What if個黑豹又係新聞confirm咗
我個人覺得黑奇真係what if個個 但個咩ms America可能開開下宇宙啲門個陣開埋 Loki出嚟
之前好似有講LOKI DS2 係有份
想講個預告真人版 bc真係扮到勁頹 唔講以為嚟乞食
好興奮呀我
蜥蜴佬變返人果陣
隻手有冇消失到?
今次導演都有幫Tobey補返呢個最大遺憾,殺咗佢老豆又害死埋佢
最後擋住荷蘭仔殺綠魔嗰下除咗救返綠魔
都係想彌補返當年第三集佢老死幫佢擋Venom刀嗰下
但本身嗰幕無Andrew & Emma Stone咁深刻同咁深感情
加上Tobey第三集Harry個立場跳嚟跳去之餘個原因又無乜說服力
搞到大家對佢感情無咁深
所以出到嚟就無Andrew救MJ咁感動
自膠 應該唔係女版 佢好似唔識變第二個人
最鍾意Andrew
連stan Lee都話佢係最似漫畫塑造嘅蜘蛛俠
佢係比Sony 垃圾劇本拖累

T Holland 就一味用on9仔方式黎演繹
endgame 同雷神2之間個range=所有mcu電影
其實好難怪
而家好多人睇mcu大
要睇返舊spidey真係好難代入
興幸自己細個有入場,今次就覺得好正
不用分得那麼細,大家都係friendly neighbourhoods
睇唔明就話多bug
好似話佢拍蜘蛛俠二之前真係整親條腰
拍二嗰陣抽返自己水
雷神二敢認尾二 無人敢認最尾
希望佢下個三部曲可以改變下
Andrew 真係行出來就係想像中蜘蛛俠個feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞