蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (15)

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
比what if影響左
what if入面打完Dormammu就變左supreme
我覺得係好多版權野 都未傾好

所以點都留D伏筆比大家之後好寫D
心水清我都係咁諗,打完單眼佬,自己等等之後,佢終於成長到,先再接至尊魔法師嘅位
我估係sony 留返比自己再拍,例如出Miles Morales 既真人版
或者簡單啲,用返係Miles Morales既動畫版入面
梅姨死拍得太假..爆炸炸中仲可以行咁耐又講咁多廢話
直接訓係到等PP去臨終遺言好過啦
之後TOBBY 做學校LAB玩滴化學野又係好生硬,奇奇怪怪咁
講野又唔自然.個面部表情硬硬地咁.係咪吸毒太多?
總結:3代gg 俠都係冇女冇親人
世人忘記peter parker AI如是
所以用唔返
幾時出三代同堂官方海報
仲要咁撚靚仔
次次有DS啲打戲都覺得好享受
死套戲劇情垃圾
但呢幕虐心到
訪問有講梅姨有參考港片烈火戰車中錢嘉樂既死法
巴打好勁
俾枝水佢
佢同robert downey都差唔多係定左型一望就覺得係im同ds
早場個陣冇咩人笑
計落係Tom依版最慘 上兩版仲有aunt may陪 Tobey版仲有mj 陪
我係黃埔睇, 後面有埋蜘蛛新宇宙既預告..
果一刻我心諗, 如果呢兩個角色出真人版入MCU會點呢?

兩邊要合體就作venom入D奇怪機器個陣
咩hive mind召喚左佢去MCU呢D鳩理由
佢嘅人生都未開始,第日大把女呢可能
Andrew
Daredevil套劇堅好睇 唔好錯過
BC係定咗型次次都做啲聰明角色
Sherlock,解碼遊戲個啲主角
tom都真係幾慘,無左導師,至親慘死,女友朋友當無識過
俾我一定頽到黑化做奸角
由TONY科技承繼者變成一名不文既路人甲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞