洛杉磯南部真係好恐怖

506 回覆
68 Like 10 Dislike
巴士不嬲都淨係得 d窮鬼坐
無車好心就咪玩到咁夜啦
又美帝國洛杉磯
South central Compton 臭名遠播
我本來想買槍 但係學校唔比
所以買防彈衣就算

買槍要學校批准?
其實係咪好易買到?
又美帝國洛杉磯
South central Compton 臭名遠播
我本來想買槍 但係學校唔比
所以買防彈衣就算

買槍要學校批准?
其實係咪好易買到?

Student Visa 唔準買槍。有支那學生係Arizona 已經奶野
其實眾所周知,美國不嬲都嚴以待人 寛以律己
你睇下一年幾多警察殺黑人已經知咩事,幾十年黎都係咁。
仲有前幾年LA班黑幫話鬥快100日內殺100人
澳洲一入夜都好恐怖

邊幾個?

夜晚喺dandenong打完波坐巴士返frankston 成車𡃁仔𡃁妹食大麻

咩料
無辜既都殺?
LA唔好住黑人區同downtown
最好識揸車啦 因為交通真係唔方便 一係就坐uber

邊到係黑人區
Nigga !

邊到係黑人區

venice

咩料
無辜既都殺?

係呀 當年班黑幫搞起左呢件事之後頭果十幾日成個LA既罪案率急升
但係最後好似因為班傳媒係咁報導搞到成件事黃哂,最後不了了之

邊到係黑人區

venice

Thx
達哥都有去
岩岩到步唔太熟LA

住downtown有咩問題
唔會方便啲咩
利申:未去過LA
如果窮撚想去LA玩咁住邊區
屌之前係英國住埋d窮區都唔覺得有咩野
睇完你地有d淆

邊到係黑人區

咁撚大
街都唔洗去
同埋downtown LA little Tokyo 安全?
如果窮撚想去LA玩咁住邊區
屌之前係英國住埋d窮區都唔覺得有咩野
睇完你地有d淆

Santa Monica

咩料
無辜既都殺?

係呀 當年班黑幫搞起左呢件事之後頭果十幾日成個LA既罪案率急升
但係最後好似因為班傳媒係咁報導搞到成件事黃哂,最後不了了之

Crip & blood世仇黎
由出面殺到入監獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞