洛杉磯南部真係好恐怖

506 回覆
68 Like 10 Dislike
遲啲去Santa Monica嗰邊讀書
有冇咩要注意

SM治安唔差 但小心小偷

想問租房係咪都差唔多至少要1000

係呀,起碼1200啦
太平唔好住呀,驚附近雜同咪個單位有問題

LA普遍係咁上下價錢

睇邊區
你要平可以好平,睇你敢唔敢住
本來想同人夾租
佢話要比1700
個單位每月3600
冇錢

3600係town hse?
有咩事 拔腿跑可以提高生存機會

SM治安唔差 但小心小偷

想問租房係咪都差唔多至少要1000

係呀,起碼1200啦
太平唔好住呀,驚附近雜同咪個單位有問題

LA普遍係咁上下價錢

睇邊區
你要平可以好平,睇你敢唔敢住
本來想同人夾租
佢話要比1700
個單位每月3600
冇錢

3600係town hse?

Apartment
不過係貴區
What do I expect

LA都要咁貴
係我印象LA 3000內已經可以租到豪宅級apartment
著有帽既杉 戴住行
唔好比人見到你係ASIAN
見到既話 DUP頭快走就好
Compton Compton~
Ain't no city quite like mine~~~
其實都只係多Nigga

我可能生得黑 見倒say hey homie u good man 就好nice
三藩市點 好d定仲衰

利申 就過去讀書
三藩市點 好d定仲衰

利申 就過去讀書

冇嘢啦 追完post睇到好似話好d
來緊8月一個人遊加州,好淆
有無人一齊互相照應下
來緊8月一個人遊加州,好淆
有無人一齊互相照應下

有車其實無咩好驚
無車就盡量唔好夜晚係街度行
黎緊想去美國玩下,留一至兩星期
去邊到好?如果純粹係想體驗下美國既生活
因為冇咩錢同埋到時都預左係坐巴士
想問可以住邊,一日洗費大概幾多
同埋一個女仔去咩地方會安全啲

無plan 邊個城市?
點解美國對外咁強 但國內會咁亂
點解美國對外咁強 但國內會咁亂

其實一路主要以反恐,中美關係去轉移國內問題嘅視線
黎緊想去美國玩下,留一至兩星期
去邊到好?如果純粹係想體驗下美國既生活
因為冇咩錢同埋到時都預左係坐巴士
想問可以住邊,一日洗費大概幾多
同埋一個女仔去咩地方會安全啲

無plan 邊個城市?

冇呀,美國太大,我又認識得唔多
想去NY個邊感受下美帝既霸氣同睇Broadway表演又驚貴,其他都唔太熟悉,只係知比華利山個邊有錢人聚居地,Brooklyn好亂咁,其他咩都唔識 所以想問下大家有咩推薦,同埋預幾多錢,因為我靠打暑期工搵錢去 分分鐘去唔成

如果準備用公共交通工具,建議去東岸
去NYC 預左貴,可以考慮下Boston DC
住dtla落少少
其實治安唔錯 係真係幾多黑人
考牌一定要student visa?
早排玩左大半個美國 la真係最亂 我住正hollywood blvd都成街homeless/nigga撩你買cd 反而東岸就算係ny 只要係manhattan都覺得ok安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞