洛杉磯南部真係好恐怖

506 回覆
68 Like 10 Dislike

咁岩呀樓主

尋日我又係去左環球玩,有冇玩哂啲機動遊戲呀?

咁岩呀樓主

我地好好彩咁攞左個passcode可以瘋狂玩revenge of the mummy
我之前住Santa Monica 我覺得都幾好 果陣冇揸車
而家住緊Irvine
去過LA一星期 住Los Feliz Airbnb
果區算係中產區 十分安全
平時搭metro 我會揀月台最多人果卡先入
夜晚多數搭uber

咁岩呀樓主

我地好好彩咁攞左個passcode可以瘋狂玩revenge of the mummy

我排single ride. 都唔使等
但mummy呢個唔係差但太短,完左都唔知已完

反而simpson個個有驚喜
對美國一d都唔熟 淨係試過打gta入左黑人區俾人圍
即刻揸車走 求其係downtown search已經見到d homeless
其實跟本好多大國都係咁,只係好多遠我地唔知 大陸近就易d知,我記得以前美國好多社會實驗一個人扮殺人,其實好多人都係望一望走左去
遲啲去Santa Monica嗰邊讀書
有冇咩要注意

SMC ?
兩次去LA旅行都住sunset boulevard
果邊好好多
第一次去果陣去LA downtown係星期日成街都死城咁
之後坐車去little tokyo經過一段路全部都homeless
就係上面有巴打post左相果到
我d親戚朋友話其實通常d人都住LA外邊
返工先至揸車入返LA咁
外邊環境好好多

另外LA個metro好多痴線佬
個站同d車本身又唔多人但搭親都撞到痴線佬
我覺得nyc subway好過佢
果邊好好多
之後坐車去little tokyo經過一段路全部都homeless
返工先至揸車入返LA咁
外邊環境好好多

NYC我覺得多好多,每個站總有一個癲老上車乞錢
我朋友話平時等車唔好企咁近月台邊,啲痴線老會推你落去
對美國一d都唔熟 淨係試過打gta入左黑人區俾人圍
即刻揸車走 求其係downtown search已經見到d homeless

就係downtown 先多homeless
華人區同近海灘根本好安全
咁樣咪恐怖過大6?

宜家大陸好安全
深圳差唔多係最危險

咁又唔好咁講, 深圳算係大陸高度文明o既城市,內陸有些小城鎮夜晚都好亂。
當然,除左某o的極端地區,例如海豐,陸豐一帶,一般都未至於要淋友,始終大陸殺人好大鑊同埋好易被追蹤得到。但偷,搶,圍毆,砍,久不久常有,把口唔好太串就安全o的。

至於美國就。。。。經驗唔多。
但去過幾次都知咩料,由其去浦個時真係見炮多過見靚女。
真係未玩過GTA
但係點都無諗過GTA啲野係真得咁離譜
姐係好似Sleeping Dogs既野都好少可以喺香港經歷到

你有錢咪可以避開哂 經歷唔到
住南部咁勇 無記錯之前去LA旅行做research個陣睇過南部係黑鬼地區 極危險
希望我無記錯

暗區都係真
好多縮影都真 ,樓上有巴打話 Oakland周街 訓露營者
去過 LA 旅行
大約 8日

日日睇新聞
都係搶殺案
再唔係就燒教堂
跟本就係 sin city

咁hollywood , beverly hills 個邊點算
同一個城 差咁遠 個邊治安好似城堡咁森嚴?
咁樣咪恐怖過大6?

人多種族多既地方 就。。 啲蝻你都睇到啦,
分別只係在於 united 同 republic ..
咁樣咪恐怖過大6?

宜家大陸好安全
深圳差唔多係最危險

咁又唔好咁講, 深圳算係大陸高度文明o既城市,內陸有些小城鎮夜晚都好亂。
當然,除左某o的極端地區,例如海豐,陸豐一帶,一般都未至於要淋友,始終大陸殺人好大鑊同埋好易被追蹤得到。但偷,搶,圍毆,砍,久不久常有,把口唔好太串就安全o的。

大陸4圍都係cctv 所以最多都係偷野 美國一黎就玩槍
去過NYC唔識死夜晚去搭METRO,一上車就比幾條黑鬼圍,又唔似要錢,之後停車即刻跑走 好彩佢冇追我

所以唔係猛龍唔過江係真
好多華人 都係個邊 開拳館 唔學番幾招 真係一定收皮
咁樣咪恐怖過大6?

宜家大陸好安全
深圳差唔多係最危險

大陸4圍都係cctv 所以最多都係偷野 美國一黎就玩槍

大陸玩法唔同 , 講命仔 美國可能危險啲
但長遠黎講 住大陸一樣出事 又元素表 又工業污染 又幅射 一連串pollution問題 ,你係個邊有後代 都好撚麻煩 有錢個班都唔會留係 國內 落地生根啦
果邊好好多
返工先至揸車入返LA咁
外邊環境好好多

NYC我覺得多好多,每個站總有一個癲老上車乞錢
我朋友話平時等車唔好企咁近月台邊,啲痴線老會推你落去

可能我係nyc留左兩三日睇唔到咁多野
感覺上nyc多人d出起事上黎搵人幫手都易d
不過果陣去d人都同我講某d地方唔好去
果邊好好多
返工先至揸車入返LA咁
外邊環境好好多

metro D痴線佬
呢度d local慣晒

直頭當睇唔到咁
LA downtown 個珠寶大廈 行出少少已經勁多homeless
夜晚個公園又多喪屍
比華利山有錢人區勁多賊
好多人奶過野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞