洛杉磯南部真係好恐怖

506 回覆
68 Like 10 Dislike
屌碎料啦
Oakland 先係罪惡之都

成班homeless喺條街露營咁

You come come SF 16th Street+San Bruno Ave. Fucking camp city
啱啱聽到Bang一聲之後,三條友即刻你眼望我眼

三條友都熬到震

呢d碎料啦,咁都驚點係美國住

你住邊?
Compton South Gate 呢啲垃圾地方
屌碎料啦
Oakland 先係罪惡之都

成班homeless喺條街露營咁

You come come SF 16th Street+San Bruno Ave. Fucking camp city

咁啱我一個禮拜前真係去過SF 16th street
日頭去唔多驚
Homeless撩我傾計我都會答返幾句爹

諗返轉頭都覺得搞笑
有個homeless話佢個tent燒著左要攞過一個
上年去LA住Korea town 未出發已經驚到仆街
因為睇到話好多流浪漢 又老強咁
有晚睇完NBA食完嘢凌晨12點 之後搭巴士返酒店
搭10分鐘已經驚到瀨屎 好彩乜事都冇
嚟緊都會去 而家睇到好淆屌
係個頭有咩要注意
Downtown 行去greyhound 果條路都好恐怖下,好似gta咁
嗱嗱聲搭uber走左去機場
而家要諗下點由LAX去返Long Beach Airport
洛杉磯咪就係gta5洛聖都嘅藍本囉
咁你地又唔好講到LA咁恐怖 基本上有車就唔洗驚 利申住過whittier+West Covina 冇車唔會出夜街
咁你地又唔好講到LA咁恐怖 基本上有車就唔洗驚 利申住過whittier+West Covina 冇車唔會出夜街

上次同fd兩條友去 冇車
係LA 3日有2日都係痴朋友車坐
澳洲一入夜都好恐怖
澳洲一入夜都好恐怖

好多啡皮狗
咁多位美國巴打
其實美國邊個城市比較安全?
自己去過兩個月Seattle
感覺上Seattle d人幾nice 好似話幾有錢
澳洲一入夜都好恐怖

邊幾個?

上次同fd兩條友去 冇車
係LA 3日有2日都係痴朋友車坐

澳洲一入夜都好恐怖

好多啡皮狗

阿布
咁多位美國巴打
其實美國邊個城市比較安全?
自己去過兩個月Seattle
感覺上Seattle d人幾nice 好似話幾有錢

Seattle 係多中產 d人通常都nice
CA就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞