洛杉磯南部真係好恐怖

506 回覆
68 Like 10 Dislike
講到咁撚恐怖
有冇巴絲6-8月會去LA
約埋食個飯四圍去下, 互相照應
講到咁撚恐怖

順便識個絲打屌埋西
講到咁撚恐怖

順便識個絲打屌埋西

你個名
講到咁撚恐怖

順便識個絲打屌埋西

痴線
嗰日搭巴士遇著個痴線婆,喺度話佢有個律師樓appointment要去告人,問我(車上除咗佢之外嘅乘客) 架巴士去唔去邊度邊度。之後見到有屋賣就話告完人就可以買屋。

我即刻彈開九丈遠,心諗你告鳩埋我我咪仆街!?
原來我上年真係唔識死…… 每逢星期六日出去玩都係搭巴士 metro
但好好彩冇遇過咩事

最記得有一次去咗迪士尼玩 搭最尾個班車由Anaheim 返 Union station, 再轉metro 返 Pasadena 凌晨兩點幾自己一個行返campus

冇幾耐之後收到email 話我行個條路附近發生持械行劫 嚇撚死我

邊個send email俾你

Caltech Security Bulletin

The following information concerning an Armed Robbery that occurred off-campus was reported to security on Thursday July 14.

On Tuesday July 12 at approximately 12:45 a.m. two students were walking back to the campus on Chester Avenue between Colorado Blvd. and Green St. when two subjects approached them and demanded their back-packs. The students said that both subjects were in possession of a handgun and pointed the handguns at them. The students complied and the two subjects left the area with the backpacks in an off-white car driven by a third subject. There were no injuries. The students reported the robbery to the Pasadena Police upon returning to the campus.

Suspect information:
Two African American males,16-18 years old, 5'10" each, dark skin
Vehicle: Off-white car, no further description
lm
樓主應該係去咗洛聖都,而唔係洛杉磯
講起又講, 我試過幾次夜晚搭metro我覺得都幾安全
不過巴士就成日見到啲黑人爭執, 有次見到有個客同司機爭執, 個司機停埋一邊唔開車, 叫我地等候補車嚟
btw, 有次見到條痴線佬係chicago metro入面食煙, 有個人叫佢唔好食, 幾驚佢發惡
去過Detroit 你就知乜野叫大佬
nigga都淆撚到賴屎..

美國三大危險城市
1. Detriot, MI
2. St. Louis, MO
3. Oakland, CA

LA係十大不入

早幾年得廿歲仔同一男一女去LA旅行唔識死做呢區
朝早搭的士去到 司機已經提我地要轉酒店 我地又on9以為司機呃我地同埋俾左deposit堅持唔轉

第日見成條街都係黑人同墨仔區黎 嚇到瀨屎

好在間垃圾hostel係subway 1分鐘內既地方 晚晚番去都秒速9秒9跑番hostel

呢次係我去過咁多旅行覺得最危險既地方
宜家諗起都覺得恐怖

LA係國內唔算最危險 你google下美國十大最危險城市先

Detroit

East St. Louis
Camden

根據美國聯邦調查局的統計,東聖路易斯是美國犯罪率最高的城市。於2007年,其謀殺率為每十萬人中101.9件,遠高出相鄰的聖路易斯的37.2件,也比底特律的47.3件還高出一倍以上,甚至比全世界謀殺率最高的國家宏都拉斯的90.4件還要高[1]。另外其性侵案的發生率為每十萬人中有250件。

美國三大危險城市

LA係十大不入

淨係去過oakland一次 果陣覺得條街好冷清下
有冇人詳細d講下Oakland點危險法

早幾年得廿歲仔同一男一女去LA旅行唔識死做呢區
朝早搭的士去到 司機已經提我地要轉酒店 我地又on9以為司機呃我地同埋俾左deposit堅持唔轉

第日見成條街都係黑人同墨仔區黎 嚇到瀨屎

好在間垃圾hostel係subway 1分鐘內既地方 晚晚番去都秒速9秒9跑番hostel

呢次係我去過咁多旅行覺得最危險既地方
宜家諗起都覺得恐怖

LA係國內唔算最危險 你google下美國十大最危險城市先

Detroit

East St. Louis
Camden

根據美國聯邦調查局的統計,東聖路易斯是美國犯罪率最高的城市。於2007年,其謀殺率為每十萬人中101.9件,遠高出相鄰的聖路易斯的37.2件,也比底特律的47.3件還高出一倍以上,甚至比全世界謀殺率最高的國家宏都拉斯的90.4件還要高[1]。另外其性侵案的發生率為每十萬人中有250件。

有無組團去玩命

美國三大危險城市

LA係十大不入

你睇到個市容同隔離左右既城有無分別

美國三大危險城市

LA係十大不入

你睇到個市容同隔離左右既城有無分別

淨係去左星雨食野咋
澳洲一入夜都好恐怖

好多啡皮狗

North melbourne堆公屋 nigger成群結隊
澳洲一入夜都好恐怖

好多啡皮狗

North melbourne堆公屋 nigger成群結隊

一有nigger治安就差

Racism
講到咁恐怖
六月尾去LA六日
唔長但都開始有啲怯
LAPD SWAT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞