《梅艷芳》電影集中討論 (4) - 紅唇烈焰極待撫慰

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
同埋佢係宣布癌症記者會應該都知自己末期啦
15號前過唔過到6千萬
好炆水
想睇 但平日晚上cut曬全景聲場咁濟

戲院:Am I a joke to you?
難,有蜘蛛俠頂住

除非佢上畫去到1月仲keep到有人睇啦
12月尾又matrix 又kingsman
睇梅艷芳最主要都唔係戲院常客, matrix?蜘蛛俠?wtf

主要睇下安樂會唔會讓路啫
好彩佢係上個月上,如果而家先上,應該都幾難5000萬
如果我係佢老公見到呢個留言 一定想你死全家
所以出碟或者上串流咪好
其實應該嗰陣已經知自己會死
睇過一個何詩既訪問,其實梅姐唔算太積極面對佢個病
面對大眾幾堅強都好,私下其實應該幾脆弱
5/12 (SUN)
梅艷芳 1,519,666 51,361,120
長津湖 710,569 18,024,054
奇幻魔法屋 640,997 4,531,493
GUCCI名門望族 489,336 4,429,698
假冒女團 353,859 5,364,860
刀劍神域 224,008 3,180,526
永恆族 208,166 49,813,075
法蘭西諸事週報 149,413 478,855
只因我們天生一對:電影版 133,605 731,045
捉鬼敢死隊:魅來世界 128,570 4,851,580
喜歡妳是妳 117,155 1,528,523
上前十應該冇問題啦
第一句真係撩交打
可能見到家姐搞咁耐都走 另加性格問題
https://youtu.be/AInES4BRAi4

最後訪問果度已經係冇乜氣
絲打出去起下佢底就知咩事
記得好細個嗰陣睇過下呢個廣告,一開始覺得梅姐好似好惡咁,但其實唔係囉

而家大個睇返呢個廣告其實真係feel到梅姐已經進入左生命嘅倒數階段,就算化哂妝都好
過咗5000萬
Hocc有提過梅知道哥哥死左之後就係佢面前崩潰左
同埋就係嗰刻話佢知自己有病

但好撚勁就係病到仆街都好,最後個演唱會佢都台上精神
本身Hocc係台下standby,師父一唔掂就上陣代唱
不過梅姐完全唔洗佢幫,但台下就又變返病人樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞