《梅艷芳》電影集中討論 (4) - 紅唇烈焰極待撫慰

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
好想點點解大師兄電影入面係長頭髮
佢唔係3 7分界黎明頭架咩當時
鳴謝嗰度有冇hocc 個名?
我見到有草蜢三子、智叔、劉培基,太多睇唔晒
無得睇荔園
有冇人身邊FD睇完係咁聽返梅姐D歌
我自己係
自己有,發覺以前聽好少佢歌,通常個個都識個啲先識,但睇完再聽發掘到愛將呢啲歌
推介愛你,想你 同埋 最後一次 呢首冷門歌
點解大師兄電影入面係長髮
大家覺得聽聲最好係邊個戲院?

香港亞洲電影節2021 🌟觀眾票選最佳電影🌟 中期走勢!
HKAFF2021 Audience Choice Award Interim Results!

👇目前頭十位 Top 10 👇
(按英文片名字母排序 In alphabetical order)

🔸 只因我們天生一對:電影版 2gether: The Movie
🔸 梅艷芳 Anita
🔸 Character
🔸 Drive My Car
🔸 緣路山旮旯 Far Far Away
🔸 IT狗 In Geek We Trust
🔸 以你的心詮釋我的愛 I Told Sunset About You
🔸 喜歡妳是妳 The First Girl I Loved
🔸 詭扯 Treat or Trick
🔸 12日 Twelve Days

截至現時為止反應熱烈,感謝各位觀眾踴躍投票!
投票期尚有一半,大家把握時間為心水電影拉票啦!
👇投票網址 Voting link👇
https://bit.ly/HKAFF2021AudienceChoice

📆投票期為期十日 Voting period:
23/11/2021 (Tue) - 2/12/2021 (Thu)
⚠️請注意每人只可投選一次 Limited to one vote per person
可能要老一輩嘅韓國人先識,而家嗰啲應該聽返自己啲Kpop算
何止歌,直頭連佢拍過嘅戲都係咁睇
耶利亞,交出我的心都好好聽
如果當年梅姐宣布2003演唱會係永別演唱會d飛會吵到幾錢?
我都有睇過呢個訪問,做朋友做到幫你著埋壽衣,如果真係呃,都係全世界呃得最入戲嗰個
之前估12月尾先5千萬,可能聖誕前已提早遲標
我搵左好多年,連大陸b站都搵過
佢地兩個應該未同台唱過相愛很難
成隻碟都係分開錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞