《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
聽聞啲pro既手制玩家都會熄輔助瞄準 如果熄左既話咁手制比起mnk仲有咩優勢
gen好似都係熄左aa
懷疑係咪要loot到紫甲+全身紫配件先肯打交
TSM新隊員都好似係 咁既話咪無左手制本身既優勢
有D人就係享受loot野既過程
人地呢D真係享受遊戲
淨係想打交既人只係想要勝利既喜悅
可能純粹係慣左用手制
其實有槍有子彈有補先係最重要 其他都係技術同意識問題 如果你知道人地紫甲你白甲仲同人無腦對槍換血咁實死 但識得避一避等佢臨收槍再射分分鐘可以打返轉頭
拾荒+跑圈 legends
咁嗰隊要係蘿芭+valk+gibby
不過有時有loba係幾開心
收圈拎個高位e.g晴雨塔
滋崩無限子彈刷甲刷傷
佢好似玩緊l4d咁 完全無recoil
唔記得係邊到見到人講唔sure
同我打rank 果兩位巴打真心唔好意思, 我太廢累咗你地
啲人太勁
momochi(格game pro) 都屌過,寧願贏少D都唔陪D老屎忽JeSU玩,呢班友何得何能判斷人係咪pro
累到你跌分
小事
冇 佢channel有段片教人set佢有開到aa
ok 咁我記錯
其實除左gen呢d share setting出黎比大眾參考之外好少可會知佢有冇開到
apex community d鬼佬成日有人話邊個邊個冇開aa都好勁
得罪講 其實係d controller player想話比人知controller唔一定靠aa 自己吹出黎
你望下之前toosh同nickmercs撞到邦加開煙冇左aa就知會瞄成點
我唔排除有人熄aa都可以瞄到genburten咁 但嗰個人打apex浪費哂 應該去做av男優 隻手指應該勁過加藤鷹
邊個用controller嬴過世界冠軍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞