《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
rank係
ng就不嬲乜人都有
感謝你嘅解答
咁我再熟啲先玩
而家反應好慢,執箱、出技、用道具都好慢
都係熟啲先玩排位
好的,謝謝你的意見
搞乜呀傳snipe會離隊翻去打halo?
我剩係見到zeropluse會代snipe打今個星期aslg
algs
應該係話頂佢個位打rank啫
我入snipe度睇個chat話佢聽日打halo後日打algs
不過長遠就唔知,夾左咁耐如果走都幾sad
有個halo流出左 所以都好大機會係真
唔知佢地會挖genburten定verhulst
應該係話頂佢個位打rank啫
我入snipe度睇個chat話佢聽日打halo後日打algs
不過長遠就唔知,夾左咁耐如果走都幾sad
有個halo player流出左 所以都好大機會係真
唔知佢地會挖genburten定verhulst
verhulst啦,gen唔通200ping打algs咩
daltoosh又唔打得比賽,雖然我唔鍾意佢
我睇翻hal個stream同你講法一樣
個FormaL因為比snipe取代左所以流出?
然後zach都加把口話snipe會離隊
佢地仲呆左snipe直播halo scrims
我見之前佢地打rank有講過話gen考慮緊去唔去us
不過佢地可以就咁喺現役隊伍咁樣挖角? 雖然intel好似冇份打pro league
btw點解daltoosh唔打得比賽 因為之前歧視黑人嗰單野?
我諗split1 pro league會係snipe最後一次apex tournament
不過比著我都會咁做 snipe嗰日同samsung grappleshop個直播成4萬幾5萬人睇
打scrim都成兩萬 但打apex嗰陣有5000人都偷笑
gen頂snipe就正,殺人機器比call佢就去馬
我覆完你都諗緊,intel都要打pro league點挖
daltoosh因為果單嘢ea唔比佢玩tournament

聽聞snipe去到係做IGL
加上佢玩halo出身好多人都想佢玩翻
可能咁樣所以走囉,只係好突然
起碼都打埋個ALGS先,話哂都有機會拎冠軍
Halo出左先一個禮拜就話走
唔知佢地傾成點 但打到一半走其實都幾閪
不過依家tsm個bottleneck都好嚴重 偶爾先會有week3 game6嘅表現
當時佢地贏世界賽 除左係tsm勁同狀態好 仲有個因素係d人未夠識得玩隻game
依家多左人去到hal嘅level 比起上黎其他團有過之而無不及
ssg dropped+轉左controller嘅frexs
c9轉左ash之後係咁追住tsm打
仲有nrg同sen 雖然佢地唔太穩定
TSM一係唔贏但一贏通常好精彩
不過完全同意你講法
之前呢度有人話HAL回塘
我反而係覺得其他隊進步左
C9的確追住佢地黎打,講緊係寧願死都要Push TSM
NRG就睇狀態,我覺得都好多機會
SSG就.. 唔知點解我好唔鍾意Dropped
dropped係好乞人憎 但冇辦法依家ssg個package應該係最勁 frexs轉左controller之後我諗係僅次gen
dropped係買少見少嘅gibby main 唔係話好勁但熟手
你睇c9 mac同zach打比賽都臨急抱佛腳用gibby兩個人都玩得好差
好似會睇返lv.去分
真,好多隊嘅Gibby其實根本唔想用Gibby
只係打Comp無Bubble End Game係好難打
而C9我覺得Mac係識用,但佢唔鍾意玩Support Character
當初亦都好似係因為咁先離開TSM
老實講如果佢打法passive翻啲翻TSM就完美

Mac嘅直布唔差
不過佢應該唔想用啦
但返tsm好似無用
TSM要嘅係聽call player
唔需要多個會call嘅人

Snipe走幾替佢開心
唔洗成日比人屌
事關我睇佢個視覺 覺得佢錯唔哂
我咁講係因為Mac似乎放棄左做IGL嘅夢
離開TSM去左兩隊都只可以做聽Call果個
snipe走無咩嘢嘅,不過最好認真打埋ALGS先啦
佢似mande咁識用但都唔夠d gibby main熟練
同埋佢留喺tsm都係jordan做gibby
佢頂多係valk/bh位
綜合返佢離隊之後大家雙方平時有意無意講開
佢離隊應該係因為風格上有不合
有時輸左mac會rage或者blame
加上mac想做caller先離開
佢應該係外援冇得say先迫住退而求其次做co caller
都幾慘 轉左兩次隊都做唔到igl
btw snipe走其實幾可惜 依家睇tsm打comp有部分原因都係睇hal同snipe氣氛
不過走對佢係好事 睇佢地打比賽就知snipe佢有d suggestion係幾好
只不過apex d highlight clips channel剩係識搵d hal good play嘅片出黎clickbait
同埋hal fans多先有個假象tsm永遠贏都係hal功勞
tsm連jordan呢個co caller都唔係點講野 所以snipe喺tsm除左令個氣氛好睇d之外對贏比賽冇乜實際用處
咁TSM啲氣氛係好睇嘅,間唔中又有啲insane play
Jordan睇得出佢本身個人就比較靜,老實講佢係呢排先玩翻多啲
同埋snipe 3v3果陣係勁嘅,好多時靠佢Clutch
話時話叫Madness頂佢囉,槍夠硬,隊嘢又Disband左LOL
上次week3輸到尾2開始jordan先多返野講
我覺得佢講多d野成隊野會勁左好多 佢又有中和作用
而且有時d opinion都幫到hal做decision
snipe完美咁講比人聽槍硬嘅話bot movement都可以做pro player
不過佢地應該唔會pick madness
依家apex pro team主流都係想搵個controller做fragger
尾圈bubble fight優勢好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞