《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
今日連續幾次跑圈都踢我出主畫面
啲街客又進左化 一down就quit
應該唔駛要咁多prowler nest
將d prowler nest轉做d矛屋區 如果唔係點同點中間空地真係太多
愈玩愈冇癮,個班人走返去玩無腦電話game咪算
為左整靚kda ah ma
新圖真係整得好屎
簡直垃撚圾
唔明啲人吹奏咩
出咗新呢兩張都係好多缺點
都係world's edge好玩
好似跳左船走場就計一死
(支仔狗衝死
支仔:操 兄弟你在幹麻呀 我真是吐了
唔想跌kda嘅話,未down就要quit
啲空位太撚多啦
一條友衝咗去 被人圍 死咗 走場
隻game真係好好玩
奧我又覺得無咩野 我反而最鐘意係奧 可能一開始玩嗰陣就係奧 有親切感啲
我都覺得olympus係最正
we未改做第10季個樣之前收圈好多時都係得一條路
好容易比人camp圈 同埋當時octane revenent未buff又未有valk horizon嘅時候
d 3層屋得path可以兜上頂做夾擊
變相watson毒佬呢d勁到仆街
係之後出新同buff legend同埋個地圖改得d loot均勻d先越黎越好玩
計埋當時legend環境 olympus真心係出得最好
比我排我會係olympus=s10 we>s2 kc>we>storm point>>>>>>s8 kc
olympus個資源最豐富 跳邊都唔會太窮
Olympus > World’s Edge > Kings Canyon = 新圖
想睇下其他圖打比賽
成日玩成場賺得幾十分,轉個頭隊友直插一分鐘都冇就扣幾十分
同埋d屋同地形都幾有新意唔會話好易守又唔會話好易攻
同d legend環境相性又好
s8 kc係屬於出左太多新英之後跟唔上新legend環境先變到咁糞
Olympus最好係hotspot隔離點都會有啲點係有少少野又唔係肥既點可以跳 我同啲fd多數都係跳嗰啲位 又唔怕落地無槍打 又唔怕執完野搵極都搵唔到人 最重要係唔會有人跳嗰啲位
幾隊人飛去個圓形山隆到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞