《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
不過你ps4 有aa點解唔拎r400/電能/小幫手
因為我廢
有時近戰都會全miss
Btw
有時明明伶住把槍衝埋去諗住開槍 點知變左出拳
可以點解決?我禁得太大力?
同埋我準星得一點 但我見好多人都係中間一點加個圈之類 點較
我有時都係咁 要轉掣先避免到依個問題
色盲模式
我都會用碌碌轉武器既後果
到而家都唔慣禁123
姐係有得自訂到r2唔出近戰?
係既我今晚試下先
Thanks
可以
rampage storm point仲好撚用過flatline冇得輸
講開pathy 當初見到timmy 玩得咁爽 向前拉可以飛勁遠
諗住又試下 練極都捉唔到個下時機係靶場都可以做到 一真打就100% Fail
path應該係成隻game最有趣嘅legend
apex中間有段時間悶到仆街都係靠佢撐住
習慣左就好好玩 向前拉嗰陣條繩掂到物件之前向後退頭下再跳會跳遠d
講開pathy 當初見到timmy 玩得咁爽 向前拉可以飛勁遠
諗住又試下 練極都捉唔到個下時機係靶場都可以做到 一真打就100% Fail
path應該係成隻game最有趣嘅legend
apex中間有段時間悶到仆街都係靠佢撐住
習慣左就好好玩 向前拉嗰陣條繩掂到物件之前向後退一下再跳會跳遠d
執唔到寧願用car
佢個情況似係跑跑下見到人之後拎唔切槍就撳左開槍 之後就出拳
我平時都係咁 其實好小問題
隊友on9你都跟住佢行
單丁既話都係俾人屠/龜
所以我都係跟住隊友多
唔係仲點算係金牌仔
Btw有冇巴打玩過ps同pc?
覺得邊個平台既白金場易玩啲?
上兩季都係白金4上唔到去
個人感覺
PC易d,因為可以排HK ser都有人
PS難在要排日本ser,本身日本player都難打,加上有ping值,又差左小小。

另外除非你同隊友夾得好,如果唔係單排易上分過3排
pc
啲人死得快好多好易上分
ps嘅話打美服會lag機跟住啲人死得無pc咁快
ps日服更加好似比賽咁
你卡白金4肯定係觀念問題
邊個平台都一樣
玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞