《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
常見問題

Q:入場要排半個鐘,係咪冇人玩?
A:轉server,去東京或者新加坡求其一個ser會多人

Q:點樣轉ser?
A:
(PC)一開始介面禁TAB或者禁「數據中心」就可以揀
(PS)一開始介面禁右蘑菇(R3)

Q:隻game洗唔洗錢?
A:唔洗,除左比錢買skin

Q:解鎖英雄洗唔洗錢?
A:唔洗,玩耐咗隻game會送紅色coins比你解鎖

Q:戰鬥通行證係咩?
A:比錢買完之後,升lv就會送skin、合成金屬等等獎品
戰鬥通行證比第一次錢之後,之後你玩足100lv佢就比返哂950點你比你無限loop,下一季唔洗再俾錢

Q:戰鬥通行證買邊個?
A:買「戰鬥通行證」(950點)嗰個就得,「戰鬥通行證同捆包」(2800點)只係幫你升快25lv

Q:傳家寶要幾錢?
A:要抽包,有保底機制,你預大概過千蚊港紙,要抽建議等活動抽,連咗ea play買點會平啲

Q:更新之後,瞄器無紅點睇到?
A:熄左「超採樣」

垃圾圖 game都唔想開
係時候練狙
出左差唔多成個星期我都仲未好記到叢林果邊邊條小路係接邊個地區
其實係咪已經有bot
岩岩果場直頭有個一見到人就踎低唔郁
唔會啦
真係大撚把人玩
個ser係咪開始lag
有咩
三不時開鏡會lag
三重擊加把平行真係勁到仆街
真係垃圾圖
黃雀都好過呢張圖
幾時有另一個圖係ng?
今晚
砲塔落地硬直
CAMP砲塔殺晒對面3隻我都覺得唔好意思 硬直呢樣真係太ON9
落地一秒比人溶左
呢張地圖3rd party實在太簡單,地形太空曠可以直接push過黎
有一個方法可以冇硬直咩英都做到
https://youtu.be/jI2NcbeXeL4
其實點樣可以咁岩對正果個位落
d教學話上去果陣企係到唔郁 我試過又唔得
一定掟定炸 事但一樣
用新英就細技先
天際線就大技先
唔敢就咁allin
Down到人兩隻 都比第三隻殺返哂
有無人識得steam版解鎖FPS上限
去巴哈apex區search fps大把po講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞