《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
把eva彈速慢到
描中開槍個人走開曬先射到D子彈出黎
selly rip
睇番SELLY視角 ZEDER個Dome到佢倒地先扔到出黎
unlucky到一個極點
apex
456都收埋工
可以專心睇WOKKA了
rid應該宜家全隊出去自殺都可以嬴
第1 riddle同第2 united crewy爭成26分 cls
DTN得3分
riddle 91分好撚癲
睇左d clips
cr好似有d跌watt
不過呢d分都唔代表d咩 上次algs group stage nrg拎262分入到final都成pat屎咁
可能Faker 唔鐘意
我自己睇日韓apex圈頂端pro comp根本唔係主流
v+apex先係財富密碼
真 同v玩好fun
三排幫到你
入dc搵人咪得
hal話呢個moment halo係hit過apex
但下年又係咪hit過呢 apex可以keep住hit但halo未必得
正常啦
除非halo落足宣傳又搞比賽又賣廣告
唔係好似mac咁當初想轉型valorant點知完全唔岩佢玩
行又唔係坐又唔係
Code 100 跟哂教學set primary dns都入唔到
snipe本身係halo goat級player
個case點同mac比
我對halo了解唔多 隻game本身個player base好似唔細架喎
去snipe twitch睇view數就知
我係snipe嘅話 一定繼續玩halo
幾千 同幾萬
sub同小奇點 隨時一日多過apex成個月
啱先google search去了解下halo
佢咁耐歷史都有個固定base
根本唔駛理隻game keep唔keep到熱度 會有慣性/固定觀眾群
加上hal話依家halo嘅獎金係多過apex
我覺得snipe返去玩halo一定好賺好多
唔知係諗多左定咩
上幾個星期hal同gen傾話gen過us嗰陣我覺得佢地已經係傾緊snipe quit apex
我諗佢地應該係和平散場嘅 不過個心有冇條刺真係得佢地先知
但對大家都係好事 hal又可以搵個剩係聽call嘅人唔駛比snipe搶call
snipe又唔駛次次死都比hal屌左先 雙贏
邊個會頂snipe個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞