《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
ESA入面個skittlecakes好似頗有爭議
之前睇reddit見有人講佢以前比賽定rank試過teaming
deadzone當然越低越
入ALC就有得set
但都要睇你response curve係set成點
linear的話set 0一定會stick drift

我自己setting
3 1 0
270 270 250 250 0 0
140 140 250 250 0 0
2, 3, 4倍鏡 1.3,其他1.0
Default Aim assist
110 FOV
游標9
轉身轉得快D就drop fps
同第一名差5分 snipe差少少就為佢apex生涯畫上個靚靚仔仔嘅句號
olympus去瀑布果到得10fps
tsm就好似而家嘅faker咁,一開始遊戲理解真係贏好多,但係過咗咁耐其他人開始追上嚟,但係你話佢廢又一定唔係
mouse 1000 game入面無改過
https://youtu.be/Su3UKco2XdM

zach真係越打越見下限
c9仲比佢做igl 一世都冇機會拎第一
係咪聽日有BLACK FRIDAY
正常係
24號凌晨一點
https://twitter.com/TSM/status/1462645315459162112

係咪咁樣就當係官方宣佈左
今年出到嘅機會好低,對上一次dataminer發現到有crossplay嘅codename之後隔咗差唔多成年先真係出crossplay
三個成員都出晒tweet啦
而家講緊官方
官方梗係宣佈佢係解約定會好似mac咁 係TSM成員只係唔打apex職業隊成員
新場真係比狗玩
Tsm halo team得唔得?
間唔中 sup apex
TSM其實好似出名人工高福利好
如果唔駛解約其實轉streamer去打halo都得
的確係成班玩家俾狗玩同追住黎打
tsm好似冇halo部門
不過可以好似aceu掛住個名stream
成日覺得aceu佢地而家做streamer過得好那寫意
一黎始終有NRG掛住名 有贊助
二黎自己想玩乜就玩乜
呢隻game出新版本 公司收到贊助 OK冇問題 幫你玩一兩個星期 啱玩繼續 唔啱就轉
又好似rogue呢D 哦你今個星期唔夠人 我幫你打一星期 冇問題
我不嬲都覺得apex streamer入面最成功係aceu
佢做到個style 突破左當初一唔玩apex就少一半人睇個bottleneck 依家timmy都遇到同一問題
睇番今日hal條片 覺得今日會打得好咗既關鍵係Jordan
佢肯出多d聲真係差好遠
以前d人未咁識玩隻game嘅時候就話可以single caller lead哂成個team
三個腦諗野點都好過一個腦諗野 依家好多team都有哂main同co caller
jordan擔任co caller會好d嘅 hal會聽佢支笛
https://fpsjp.net/apex-koshien

呢個大會好似幾吸引
想睇SBI果幾個仲有crylix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞