《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有啲覺得Jordan開始投入翻隻Game
最初好似佢先係Main IGL
Controller close fight基本上係外掛咁
連sweet近排都練緊上master
jordan中距離真係好穩陣 gibby d bubble緊急狀況hal冇callout佢自己掉又掉得好
ng 你低lv但高kda一樣會排返鑽master俾你

純粹想知多排點計
可能計平均kda掛
聽講係計最高
應該唔會平均
ng唔係計最近5場咩

但係就係問緊多排
明明kda得1.1都成堆鑽
Madness又係要做call個個黎

最好真係Genburten 終極打手 用黎射人就得
差不多啦大把鑽都係呢啲kd
gen根本就係hal最想要嘅人
完全冇自己意見剩係聽call 就算睇哂所有賽區都唔多過5個
入坑冇耐有啲嘢想問:
1. 有邊個streamer值得睇?想學吓嘢
2. 之前睇到有ching話開夠500個箱就保底傳家寶,想問吓免費箱計唔計,同埋邊度可以睇到自己開咗幾多箱?
Thanks
1. sweet,hal
2. 計.箱要自己計,官方冇,或者你可以上https://mike.zarandona.com/coded/apex-packs-calc/,入返資料就可以
Hal呢排成日同verhulst打
佢twitter出埋張圖
Thanks ching
1. 我自己睇開
日韓:
selly, ras身法槍法亞洲最top player另外成日同vtuber玩, 利申CR fans
main機械人睇aka

歐美:
單排+身法之鬼timmy, aceu, faide
歐洲冠軍rpr
手制之神+main狗 genburten
三排rank(sweetdreams+一眾tsm
單排爆氣搞笑+main邦加shivfps

台灣:restia, 董哥
其實可以咁架咩 intel遲d唔係會打pro league? 可以咁挖角
而家都打緊 ESA個排名而家仲高過TSM
algs笑死尾圈兩隊係咁跳噴泉dum波鐘
其實而家係咪冇左飛出圈外唔駛送一分俾對面隊呢個玩法?
應該冇左 上次sweet單丁龜到第2都要出黎同c9 1打3
咁真係唔知 未見過人專登飛出去自殺
頂 cr呢場搞乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞