《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
依架cr五個最搞笑係zeder
官方話有諗過 咪等下先 反正我本身都無電腦 唔急

始終買返黎個ac既數據唔係自己打返黎 始終感覺上差啲
講左有啦 唔係佢ff
咁幾好
zeder識最少日文
我聽唔明
有人話NRG今晚玩唔到
有個士巴拿係chatroom翻譯
zeder主要係鳩
痴線 rpr呢組好撚癲
aka好撚慘俾佢3個追十條街
Knoqd幫TOR打左唔夠一個月又俾人換走左
咦 睇番今朝BFC
Verhulst去左TSM果邊打
Knoqd係TOR走完又去左ESA頂番Verhulst個位

然後好笑在今朝最後又係ESA羸TSM拎第一
唔明點解knoqd冇乜人留住佢 明明肥仔main NA真係唔算多
c9上個星期已經無聊到輪到naughty用gibby 係咪試緊究竟邊個用得勁D
我諗verhulst同tsm要再夾下 不過verhulst個風格係同hal夾d 可能唔夠熟大家
鬼叫tsm有錢咩
佢esa d隊友好似話佢係clout chaser
如果algs都係esa+knoqd打就好睇
3個都係比隊友拋棄嘅人
咁呢樣真 TSM吸金力強撚到
一個FTX冠名權加三粒字都10年USD$210 million
有時D死鬼佬講野係咁直接 半真半假
唔似D亞洲人講野口蜜腹劍
是但 APEX做得pro都唔係全力做pro 多數都係半streamer半pro
TSM出名既都係streamer福利好
邊個會on99做apex pro 有大公司養仲唔狗衝咩
s tier都係得26萬扣埋比公司+除3
佢d隊友都冇講錯 ESA呢次pro league成績都唔差 佢過去真係為左個名
knoqd個時係full c9team咪又係打得好,成績都好好咪又係比人拋棄,就算拋棄都係拋zack啦。如果搵食嚟計應該tsm名氣大d掛
幾鐘意外國 戰隊嘅風氣
彈岀彈入都無問題
搵到岩夾為止
唔會點比人話25 唔飲水思源咁
唔會俾人話25同飲水思源呢樣係真
但彈出彈入呢樣就好多人會笑 你睇下MAC
佢真彈出彈入 處理得柒
一野話唔夾想轉隊 好黎好去

係要話唔想打比賽再入c9
應該咁講,其實console同PC controller個差距都只係fps
但係你玩console對手同你個fps一樣都唔會高得去邊
同埋console個Aim Assist強過PC controller其實都係個幾大嘅優勢
利申:PC controller,ps4轉過黎之後都認同FPS高左係玩得舒服好多 不過有時都想玩返Ps4個Aim Assist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞