《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
sweet又關事?
唔知係esa唔要knoqd定tsm唔要verhulst造成呢
睇字都feel到種sad
明明兩隊啱啱個tourney都幾好,究竟邊到出錯呢
會唔會verhulst 覺得esa自在啲

姐係tsm 有兩單?
Reps都走?
定係班pro 集體撚鳩等地
其實似,reps dc有人話係bait
reps係咪驚無左snip會比hai屌到仆街
如果係bait就最好
唔係既話knoqd真係好撚慘
明明實力係有 但好似人球咁
justiceforknoqd
hal唔打機果陣幾正常
人地打機當份工
其實timmy有幾仆街
唔係講左係team decision黎咩
講真佢地3個係要3個都一齊打得先打ALGS, 唔想臨時搵街外人黎夾而唔打我都覺得幾合理
同埋冇人知佢地內部實質係咩事 3個TWEET都冇咩野
打到一半algs發覺pro league咁辛苦
有個藉口可以唔打
不如做streamer仲好
講真如果要講咁snipe咪仲仆街
話走就走仲要打到ALGS一半 仲要係TSM呢D大牌隊
tsm搵人唔難,但axxxxx真係比佢玩死喎
傻既都睇得出timmy只係搵借口quit
人哋最少搵到人頂佢個位
而家timmy咁樣走咗去 搞到淨低個隊友今年同下年都冇得打比賽
咁都可以拉埋一齊講
搵唔搵到人同打到一半走有咩關係
個人又唔係snipe搵番黎頂既咪一樣咁仆街
timmy果隊如果有公司幫佢地打理一樣會搵人番黎比佢地揀比新人頂wigg個位定係唔打
講字面上一定係好來好去架 唔通apryze開聲屌咩
但wigg因為家事唔玩 少一個人係可以搵其他人替補
依家佢直接話咩電腦壞左 撞schedule所以唔玩
得罪講 幾個月前已經出哂pro league所有賽程時間
無啦啦依家先話有schedule撞左? 同埋電腦壞左以streamer嘅財力即日就搞掂個問題啦
開APEX一開波徒手打死敵方
敵方都開唔切槍
pro打comp係工作係冇錯
但咁多隊pro得hal係咁 依家佢個趨勢仲越黎越toxic
mac已經比佢話冇心檢討剩係識rage反擊
係snipedown先頂得佢順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞