《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我都覺
留意多d企位 有無cover先好對槍
希望唔會無啦啦俾人秒殺都唔知咩事先
多數俾人秒都係無啦啦有條友係我後面出現
明明啲隊友係我後面睇緊水 但就唔明點解會有人係我後面出現
Ps真係得日本ser打 其他真係幾百ping 勁lag
日本ser啲人特別勁?但ps得日本先玩到
唔算特別勁
但係肯定係特別龜
定係我開跨平台玩新加坡服 易上分啲
開跨平台有分別架咩其實
我之前PS開跨平台打港服都係冇場
亞洲ser新加坡真係最好嘅ser
港台易撞支那人 東京真係龜到好無聊 又唔係勁 玩到好似comp咁

唔係掛
跨平台唔係會排埋電腦既咩
其實美服200ping打落差唔多
無掉包就ok
唔係
只係會多左叉盒同switch
你隊入面無pc嘅唔會連pc lobby
ps個跨平台係for xbox
ps日本ser俾我既感覺係啲人好痴線係咪都衝埋來打你
追你九條街
明知唔夠打都要同你打
ps新加坡咪又係無人
東京雪梨俄勒岡都係呢幾個啦
我玩過 一時時
試過玩頭一兩場好正常 第3場開始就會好疾 啲人跳來跳去咁
同埋會俾人射完 明明你已經入屋都係中緊槍
企同一個位俾人發現左超過10秒都唔走神仙都死
咩槍法個D企位個D咩都假
單排keep moving就係真理
唔好期望隊友會幫你卡到位
睇來我已經跨左好耐
跳來跳去即係掉包
我覺得呢季美服係真係虧左隔幾場就會掉包(ps)
我對隊友係有期望 望住人地衝過來都唔警示下
我哋係咪玩緊唔同game,我排日本ser啲人龜到仆街,隊友俾人打,冇諗住打返佢哋,反而調頭走,一聽到槍聲就反方向走
我講緊係對面隊
你講果個係我單排常見隊友既情況
你要預隊友一槍都打唔中
同埋你係咪打得太縮
唔係叫你企定係度望有冇人推緊你地個位
但守緊位起碼都要keep住幾秒就突出黎望下有冇人
如果唔係人地咪跑到腳底你都唔知再俾人一波囉
有冇人買左black Friday 個100箱?
開晒咩柒都冇 又冇左500幾港紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞