《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
其實好多轉隊真係做到好黎好去你睇最近TOR Hill走Rkn都祝福佢
係Mac同knoqd搞到咁柒
總之同C9扯上關係嘅野都係柒Naughty算係C9清泉
sweet話rocker下星期唔得閒 aceu頂佢個位做gibby 真定假
未見過佢玩肥仔
戥腳姐 我估唔到佢唔係搵rogue而係ace
真 rogue似聽call 做殺手
但要有r301
Ace有比賽經驗 又會多人聽啲
但sweet唔係caller咩
我諗佢係9up twitter完全冇人講
ANC今日CR冇selly mondo代打用gibby最尾2連勝
齋睇比賽表現 真心覺得CR最強組合擺出黎應該係ras selly mondo
https://twitter.com/ApexLegendsANC/status/1464248542369763328/photo/1

打6場134KILL
仲要4場第一 1場第二 最尾果場排二十
乜撚野事...
PS4 金rank 輕鬆玩
而加玩
https://t.me/fabregashk
kit2222hk2000?
槍GAME從來都係玩夾唔夾而唔係槍法突唔突出
冇人提過槍法問題
單純係覺得zeder做gibby個角色係判斷上及唔上mondo
我估你覺得呢三個一齊最勁都係睇佢地直播多
覺得佢地成日有D highlight play 夾埋一齊會好勁
判斷好唔好呢樣野好難講 有時太信你睇落good反而害左成隊
可能selly ras要既係工具人 而唔係要你自己判斷去打先打得舒服
ANC CR幾個都係冇直播
佢地要咩人我就答你唔到
selly自己直播就講過如果自己唔玩叫番mondo出嚟頂佢個位就得 因為mondo打得好聰明 但係mondo自己唔想再玩職業賽
原來team sheesh退賽咁大粒花生
今次timmy真係露哂底 好多人對佢都幾失望
睇完都覺得佢幾仆街下
有無懶人包
佢地隊個手制肥仔IGL Nicewigg話屋企有事所以冇得打ALGS

Timmy知道之後直接話咁佢都唔打 本身ALGS其實都撞左佢d工作時間 但有Nicewigg佢可以改 但冇佢就唔改啦 之後又話咩電腦壞左呢d鳩野 總之就冇諗住打落去

咁佢地個隊友Apryze就好慘 佢其實係想繼續打而且佢係有實力 但兩個隊友唔打 冇隊會無啦啦收佢 佢點都冇得打職業 因為佢今季唔打落去就點都攞唔到打職業嘅資格

之後個個覺得Apryze慘之餘覺得Timmy好狗 佢近排完全冇打Apex玩其他game 好似打ALGS只係為左吸引更多人睇 佢自己一開始就唔係有心打落去咁

我知嘅係咁多 等其他人補充
岩岩都追左下
咁Timmy都幾狗 搵另一個頂住先都好丫
人地家事無得講
仲要賽程一早有 當初報名已經知
咁都可以撞其他工作時間

另一個隊友直頭比人冼左獲
連開聲機會都無
timmy今次真心露哂底好撚仆街
參加algs對佢黎講應該係因為比人嗌慣做pub stormer所以打一次證明比人睇 順便可以吸viewer
由入左pro league之後佢都冇撚練過 日日剩係pub storming
前排直情唔打apex去打valorant
佢擔心自己唔打apex嘅話viewer會下降好多
完全冇將心機放落algs度
人地參賽隊伍個個星期都約埋打scrim
係就好睇 og tsm得返hal一個
而家好似傳緊knoqd to tsm verhulst繼續打ESA
Jordan同sweet就真係未知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞