《Apex Legends》討論區 #41 新糞圖?????

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
年年都係出呢d架喇
今晚

sweet同rpr嗰隊
屈哂
架仔低ping camp爆nr豬啦
唔係有d係content creator?
咁就冇啦 nrg嗰隊個crylix之前睇過下佢都係最勁嗰堆架仔
唔知係咪因為得15歲所以打唔到pro
所以咪話今季吸金
大活動都逼曬喺今季出
今季有正數已經好好
我上季開始無打rank不過可能同pc fd玩多左 硬係覺得pc玩家勁過console咁 所以返到console solo既時候表現都好左少少(自己覺得
我覺得pc鑽石以上勁過console
鑽石以下似乎console勁啲
Btw 尋晚ng竟然排左個頂獵係度落地就俾佢瘋狂追殺
之前見佢打rank撞到cr full stack都打得死佢地一隻 不過同selly隻揪好似都係差咁d
中間個個都係predator
係VANI鑽石
不過最出位都係第8第9隊
8隊有嘉賓加主辦一隊
其他位俾普通人報名打
當你準度同對面pc差唔多level
但操作性同身法都係差過pc 仲未計fps爭勁遠
除非你手制練到gen咁 但佢係pc既手制
左下角pinky好似係上季no.1 pred黎
係佢黎
其實身法差異冇想像中咁大
你睇其實snip3down身法都係鈍鈍地
你當身法係bonus,準度、意識同走位其實都係最重要
咁snip3係pc+手制呀嘛 佢同其他pro比最多都係輸身法
走位最重要係真既
FPS真係好大既差距 但ps4個ac唔想放棄 只有等pc同console共享save先會轉pc 手掣
pc console save連動 會唔會諗多左
到時你收返個有傳家寶既pc ac咪得 千零蚊應該有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞