床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Sinomax 隻Hybrid 200 Pro 賣緊6千蚊
會唔會唔抵?
你試左張床啱唔啱自己訓先講cp 啦
你係咪講4sales先, 我都有睇過, 你攞最平個隻黎比一定係平
我都試過係唔岩我自己訓姐, 要岩訓起碼要8,9千蚊先得, 個人喜好啦
用家自己試清楚姐
想問下床褥有冇因為封關而遲左送落黎
我之前搬屋以為佢係emma 買完先知原來唔同 但好老實我試左好多間 係得sealy 係好訓過佢 但sealy 要14000定15000 我買個張emmas brisbane 4尺半*6尺3 加送張冷氣被 加2個枕頭先 4000有找 性價比絕對唔差

但我有朋友話訓3年到就窩左落去 我暫時一年就好滿意
等訓到佢窩左落去我先去買sealy 再試

如果有budget 就可以買sealy 既 有限預算就一定係佢 不過床褥一定要試 我試過sinomax 陳豪代言個張我反而覺得好普通
冇6呎 剩係得6呎3
ching 你自己訓咩牌子?
4sales水貨sealy有冇伏?見得佢有pocket spring。
呢排sealy 行貨都做折,唔知抵唔抵屌
Simmons,其它牌子serta,emmas, tempur 都試過,最後同老婆一齊試完先買,用左3個月到而家無訓到腰痛,價錢唔貴,買之前你要諗下你平時睡姿係點,枕頭都係影響到睡眠質素,試過訓tempur 都係啱訓,用番平價既記憶綿枕
pillows 有一對tempur,同cheap sinomax 。
mattress 仲未揀岩
sealy simmons揀緊
pocket spring,但要小心幾年個別彈弓打柴
係,但4sales我都去左,好多無現貨,船期又唔準,小心有排等
唔會咁伏呀,我都諗住幫襯佢。
計過自己買+運,應該都唔係平佢好多
爬文見過,不過冇貨佢會免費比你upgrade其他有現貨款
但我諗住買最貴個隻
咁幫你free downgrade
ching睇中邊張?
我舊個張厭無彈弓唔ok
無pillows top無咁c伏。不過有,就會好淋
咁水貨真係幾抵 8-11k買到sealy popular us 款。
hk代理食水極深,Thailand 做低階半價完都10k+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞