床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
原來有分,
應該係
其實原價黎計, Aurora係貴過Paradise, 自己訓過哂兩張都覺得Aurora舒服啲同包身啲, 不過最緊要都係自己親身去試一次先知邊張岩自己
冇上黎一排變左serta post 既?
ps: 用緊 Bel-Air
可能價錢多人接受到
啱啱去完sogo睇sealy simmons serta
tempur太軟包身我訓唔慣
simmons MIJ 嗰啲硬到我以為自己訓緊硬板床
sealy 要上2萬幾先覺得好但都係made in thailand
serta幾千嗰啲都係麻麻地
我買咗serta cook 5呎萬幾蚊已經made in NZ 性價比好高
行貨仲貴queen size 29k
試過firm 好正,配埋個枕頭好訓過彈弓床
但呢啲冇彈弓唔知頂到幾多年唔變型
5年點到頂到掛
所以佢話十年保養
應該唔得,因為冇左回彈力個人重會下沉
今日去simplelife 試aurora 同paradise
試咗好耐, 左右A B test
點都係覺得aurora 舒服啲
SKYLER未試過,
現在試用緊COMMasleep的彈簧床,
感覺都OK
我都試左好耐,aurora第一感覺好訓啲。但長遠訓耐左應該paradise 好啲
你係tst定cwb sogo睇?
cwb冇你講果隻cook
我喺cwb sogo 9/F睇㗎
佢可能將啲貨調黎調去?
因為佢話唔同時間做唔同promotion
你問吓啲staff
唔係彈簧先易訓到凹咩 我張席夢思backcare3訓左2年呢家都下沉左小小 訓醒會背痛 我以為唔係彈簧仲長壽
感動嘅係見到越嚟越多ching唔使受啲閪面阿嬸氣買silly
入手serta 性價比一流
香港行貨serta無一張叫perfect sleeper hotel signature
好賤perfect sleeper系列全部改晒啲英文名等你對唔到外國貨嗰張
利申我都啱啱買咗perfect sleeper行貨
建議有budget直接買serta made in new zealand
俾得起兩三萬寧願襯依家sogo減價屌張serta made in nz都好過買silly made in thailand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞