床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
床褥 集中討論區 (2)
https://lih.kg/2329089

新post
今日去尖沙咀sogo 睇serta ,個sales 話paradise 都可做part 2價,五尺床6299抵唔抵屌?定aurora好啲?
兩張邊張好啲?
唔想洗咁多錢的話
Skyler買唔買得過
想有少少承托但偏淋嘅床褥
Sealy serta呢d 連鎖彈簧,另一半上床落床會唔會好影響另一半?(成張床褥震)
Hi William
?
part1 同 part2 價有咩唔同?
Part 1 aurora 半價 part 2 paradise 半價,我買左paradise
試完 aurora 同 dreamworld
反而平果張 aurora 自己覺得舒服啲
唔親身去瞓下?
訓左,買左paradise, aurora 長遠黎講,應該會好快淋,同aurora係記憶綿,好似無咁襟
我買咗serta cook
有無巴打分享吓床單咩牌子好
sheridan有咩評價?
同問,咁厚嘅床褥應該點買床單
我買嗰張已經算薄 22CM
你都係cook?
不過應該都係要買啲外國牌子既床褥?
另外有無枕頭推介
今日去左sogo睇serta
佢話優惠淨係做到11月9
但係佢官網又話到12月5

btw買左paradise 不過得7折
原本想跟機咁多位巴打買aurora
但係aurora用記憶棉 paradise就乳膠
sales話乳膠耐用d
最後忍心俾多1500蚊
C兄我尖咀買paradise佢話做part 2價比我,你邊間sogo買?
11月9 號就有其他型號做半價
所以官網寫12 月5 號
btw paradise 有人話10 號開始做半價
你會唔會急咗啲
佢7折應該係銅鑼灣sogo
但銅鑼灣sogo 係冇paradise 試...
俾多1500 可以直接屌dreamworld
你覺得aurora paradise 訓落有咩分別?
sogo thankful week做到12/5
part 2係11/10開始
每一期serta應該都有唔同特價款
原來我做左傻鳩
dreamworld太厚,我床尾做左櫃會開唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞