床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
呢個真心正架,超級推介

真係工程學嘅結晶,而且包十年保養
4sales Simmons black 就算水都幾貴。
利:買左sealy
去us mattress睇 都係咁貴
仲要另外計運費

果時原先諗住買sealy
試左幾次simmons black 發覺真係好舒服
我一心買hybrid, 所以揀左sealy。
佢同tempur合左體,我覺得都幾正
係4Sales 試訓既 Sealy / Serta / Simmons都好訓過專門店果d(同價位黎講)
我想問係 4Sale 果d 真係高級d,定純粹佢試訓果張係單人床會感覺 好訓d?
sealy 黎講
4sales 係美國制
專門店 係大陸/泰國/澳洲制

個人感覺 澳洲製>>>>>>>美國製>=泰國製>>>>>大陸製
但澳洲製個價錢好貴

simmons
4sales 係美國製
專門店 係日本/美國製
個人感覺 美國製>>日本製
頂級款simmons black 2間都係美國製
試左好似冇分別
買咗Serta Aurora返嚟訓咗幾日都覺得硬過門市試訓好多
係唔係要訓得耐先會變軟
Thanks !!!
咁睇 好似都係4Sale 好過專門店 (以節省成本黎睇)
4Sale買有無咩風險
美國制正過泰,pocket springs明顯有分別兩個人訓
邊度買?幾錢
我真係sealy hybrid sv900嘅fans嚟
有冇邊間可以訂製size
呢張本身target但環等太耐加拿大返貨。轉左買us 個張
千奇唔好去水貨店買,試個張同送黎個張唔同,買過張17k sealy 水貨,用左一年就凹晒,以後都係去專門店買
勁伏,用過一年就爛
買左邊張?我用緊好似正常
Sinomax ceo 有冇人用緊?
你地有無試過張phantom? 我搵曬Serta啲網都好似係得香港有賣咁,勁古怪
冇呀
我剩係試左3 張 Prefect Sleeper 系列
Plantation II 好正但勁太淋同背脊唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞