床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
sealy hybrid。
但emma 3千幾真心唔錯,平用一流,好過ikea
見youtube都有人退過,試下岩先keep囉
岩岩用緊 emma original
硬個面幾岩我
大家可以試試兩邊先
EMMA同ZEOSLEEP都係可以成功退
身邊有人試過
其實想加多千零買emma hybrid
emma hybrid個size得好少 我屋企牆對牆得6' 佢size全部都6'3
上星去始創睇,問過sales 話而家已經唔得。
我話網站仲係咁寫喎,佢都重覆話已經改左。如果客人落單會再提醒多次。
咁伏
始創都有emma試?
上次行個圈好似見得emmas
網上有,你網上訂啦,sales講的野信一半好。
佢大大個banner 100日試訓
上網訂張hybrid試下先
利,我平試original,覺得都ok
始創19樓 ITALO MODA 旺角店
佢地放到好角落,要問sales 先搵到。
BTW 張床感覺幾淋,試訓左5秒 就覺得唔掂,巴打就算有張床得退都最好去試下。
我都係megabox試過一次,覺得original太林,hybrid好似好d會硬d, 但最好都係試訓返幾晚先
我都係個度買左,但水貨自己bear risk.
你試下就知thailand個堆同us水貨比有分別
咁撚冧都正?
搞笑定認真
試firm個款啦,岩岩好
訓完唔想再訓彈弓床

真實用家
有冇巴打係4sxle 買過sealy
有冇伏?
巴打,你係4sale 買sealy?
有冇伏?
之前好似有巴打話水浸床?
無伏訓緊,不過水貨野就自己隻眼開隻眼閉啦,佢賣價同外國網價比只係加2k左近,佢又開鋪,又養staff做。
水位咁少,佢應該有更平貨源價,呢part自己考慮下風險佢貨源係咩黎。
最好自己訂再集運返黎,不過要等同唔會平左,但就貨源一定安心
驚耐左收皮,買左hybrid
咁你果張有冇古怪野?
會唔會係二手床?
巴打張hybrid 同你係店試既果張有冇分別?
我覺得又唔似不過外國興翻新貨,你都好難分得出。
同鋪試似呀,因為新再硬身少少。hybrid真心正,兩者平衡到,pillow top好多人話耐左太冧。
純memory foam一黎貴,2黎唔係個個慣
咁硬身應該唔係翻新貨
Hybrid 係邊隻?
我睇緊佢隻posturepedic plus ultra firm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞