床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
試完即買左
之前試過消委會 Emmas 正垃圾 屌佢老母

serta 紐西蘭製如果sogo thankful week買折咗都係一萬頭起跳
真係唔使買大陸貨
佢紐西蘭做嗰啲真係好過大陸做太多...
真 果時趕住買 紐西要2萬3
有無八寸厚以下既床褥推介
前幾日試暈晒好多間床褥,結論係最好訓係雅蘭既綠瑩系列同金美夢既睡舒適。Emmas 一萬蚊折左變八千幾個張訓落都冇雅蘭咁舒服。
我都今日落左訂。

試左Simmons backcare4, 都好正,隔離點郁都無乜feel. 但無wanaka 訓上去包包地又有support 既感覺。同埋wanaka 真係輕d. 換床單都輕鬆d.

Sealy 都有試但又係無wanaka 果種又soft 包住又support.
sales 話 Serta Wanaka 係新model 用一隻叫fusion gel 既物料,但我google 唔到個型號...
係我都搵唔到,但佢當日有show 佢地internal 份notice 比我睇過下。

其實用咩都好自己訓落感覺最好。

訓落唔舒服用幾勁既技術都無用😂
係fb 問左 得一頁既leaflet
perfect sleeper即係serta外國啲型號
但黎到香港就改晒啲奇怪名等你唔知邊張打邊張
都係嗰句自己試過最舒服就得
大家點睇海馬牌
兩尺半床褥係咪一定要訂?
上網間間最細都三尺
有冇邊到係集中D可以試多幾間鋪
megabox, homesquare, 荷里活廣場...
留名等serta再做特價
上星期 sales 話5月會加價。 到時報一報。

wanaka 買左 $188xx
荃灣廣場都ok
唔減仲要加
來緊5月係咪會感謝祭特價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞