床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
碌架床要薄身床褥,有冇推介
今日會去買呢隻
有冇人瞓過?
無追post sorry
請問小朋友床褥 應該選咩
有冇人用過sealy hotel luxe
Sogo 16樓做緊半價 係佢同Serta galaxy 中諗咗好耐最後揀咗sealy
Btw 官網搵唔到luxe 對比個樣應該同hotel resort一樣
我早排買咗張睡康寧特硬
半價...聽落好抵
半價幾錢到
$8300 不過雖然都有pillow top,但用既係軟墊而唔係Serta 個d乳膠同記憶綿,唔知好咗定唔好咗

BTW CWB Sogo 個女sales幾積極
Sealy連鎖彈弓係真係會令到成張床褥到震㗎,不過我覺得又真係訓得好舒服喎!
有冇人買咗serta queenstown
SOGO半價計埋回贈 細雙人2萬9到
好舒服但一來貴 二來怕咁軟唔啱長期瞓
側訓有冇咩推介?差唔多試過哂d大牌子,serta最正果張2萬幾好貴,sinomax,愛皇健都係太空棉(記憶枕果d)又怕訓耐左唔掂,dpm有得custom made唔同位軟硬,不過見冇咩人講過,emmas連名都抄人,好似有伏
唔係可以退 ?
諗緊Napnice 10吋好定Hush 11吋好?
側瞓多,serta、emma同sealy邊隻比較好?
napnice slim?
我本身想買哩張,demo嗰張有啲淋,揀硬啲要訂兩個月..等唔切轉咗買6"
ikea d 床褥點搬叔屋企
加100送貨
師兄係邊到買
專門店賣緊7700 4尺x6尺3
Aurora 7k係邊到買
專門店7700
Sogo thankful week
想買Serta有無話每年幾時會做大啲優惠?

去過專門店Wonderland做緊優惠就萬頭;made in NZ果啲瞓過Nelson覺得軟硬適中但好貴,其他NZ褥就感覺好軟驚長遠瞓唔知好唔好,當然就真係好似酒店咁
有冇床褥等級懶人包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞