床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
想問下碌架床褥有咩選擇 10cm厚左右
行咗幾日都係得實惠乳膠棉床褥同埋sinomax記憶棉床褥
平時瞓開硬床(接近木板feel) 下背位凌空冇支撐 搞到成日要打側瞓
想買張偏硬但可以fit到個下背位嘅床褥
我係港行澳製sealy瞓到腰痛,最後忍痛轉Simmmons,三思啊清
試試雅蘭,去實惠睇有幾張都放碌架床,唔太淋唔太硬
sogo感謝祭應該再平d,仲有深睡ii
折左呀,咁你訓十年日日都要訓呢啲錢無理由慳
但一訓落去個下真心feel到有分別,我去左
Sealy > Simmons 再返落sealy

Simmons隻隻都無咁舒服,相反sealy一訓就有分別
你折舊折十年我都接受到 但我覺得訓唔到十年
例如五年後有新科技你都會想換黎訓下
我平時出去訓酒店都會嫌軟 訓一兩日幾high 但訓得耐都唔係太得
本身想買Tempur 但真係太軟
亞洲人瞓唔慣pillow top架,呢個真係3萬蚊買既教訓,瞓二十分鐘都試唔到咩,但sealy真係伏黎,做得最多廣告就係佢
三皮野買張床褥傻傻地
成本兩千五都唔洗
我果張sealy幾個月中間就陷咗落去,同埋sealy所謂保用係好撚仆街,會有師傅上黎check,但要先比500,佢網頁有寫明,好撚賤,咪撚幫襯佢啊清
瞓得爽冇所謂啊,但可惜唔係,而家咪提人唔好中伏
都真
我訓開木板床。。
認真講我都想瞓到木板床啊,朝朝起身精神飽滿冇腰酸背痛係福氣黎
Sealy真係唯一一張有分別,但我都驚係訓10分鐘既錯覺搵日訓耐啲再試真D

依家想試埋serta先,沙田個間得好少款

Emma都係普普通通,反而Emmas有啲驚喜,不過大陸牌子都係不了
我一直訓硬床,依家轉左Sealy ultra firm 訓左兩個星期
條腰開始痛,你諗你
準備買sealy hotel superior 床褥
做緊特價20,000
幾折?上次去問長期做6折
你真係唔怕訓到腰痛
人夾人啫
開心使用中
尋日買咗張 serta plantation
鐘諗瞓軟
我真係想重抽
訓左廿年硬版床,諗住舒服d買sealy可以歎下
點知訓左兩星期就腰痛
唔啱瞓日日受罪架
最近搬屋貪平買咗張雅蘭9001,見網上冇咩評價,有冇巴打訓過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞