床褥 集中討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
有冇巴打訓過Serta Tasman?有冇感想?
Emma
冇咩人講tempur?
獨立袋裝彈弓邊隻牌子性價比會高d?
今日去sogo屌左張plantation, vouge真係好c服,但真係好貴
幾錢?
通常Sogo, 永安係咪都長期有半價?
6折 14xxx 我唔知係咪長期有 但應該節日先有
我今日都去sogo試過plantation II,掙扎咗一陣最後始終擔心偏軟最後買咗国產wonderland
我訓咗兩個星期serta cook
so far so good
sogo thankful week買5呎特價$13000
Budget大概5k-8k雙人床褥

想問下Emmas係咪算好?有無其他牌子推介?

我見Emmas呢排有優惠,但我8月先入伙,諗緊用唔用優惠買定
有冇巴打買床褥比人扣關?
新年前係雅蘭買左張床褥 話23號送
點知今日打黎話 扣左關冇貨比我
仲話等到3月頭 有冇巴打same case?
各位有冇聽過lusso
請問o唔ok
Emmas 係中国牌子

你唔介意咪買
咁撚貴
枕頭就捨得買
人地貴得黎有試用 唔啱可以退
係emma 唔係emmas
emma官網多左款hybrid 有無巴打想試?

另外有無人試過diamond? 都係壓縮包裝?
咁佢想買雙人,雙數加S好合理
最近買左張original, 遲啲新居買黑鑽
有試用 唔啱咪退
試過sealy simmons tempur
最尾瞓啱serta cosmo
Queen size 萬三尾

呢個價買呢個brand 仲1516中
知唔知九龍灣serta有無折?
EMMAS唔敢講話最好, 但CP值一定係數一數二
6千中有張雙人4呎 11吋厚既獨立彈簧床褥
我冇理佢係咪中國牌子, 我買左張moonstone之後真係番唔到轉頭
其他唔係冇佢咁好, 只係未必有佢咁高CP
不過好似因為奕晴而家都貴左
買張simmons/sealy水貨5呎床都係咁上下價錢
有無諗過純粹係代理食水深
有冇巴打試過emma新果張hybrid?
simmons vs sealy 邊隻高cp d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞