貓糧資料庫(14)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
放售全新貓糧

近月幫貓仔試腎糧在petpetgobuy, petcific 等買入,全新,可以八折出售。pm 議價

貓仔剛出院,每日打水依個星期食返多啲野,都可以交流下照顧腎貓心得

(1) Kattovit 貓用腎臟健康維持肉汁135ml
10罐 $290

(2) CIAO 腎臟保健貓濕糧40G 金槍魚味
10 x HK$10.00

(3)
日本國產森乳 Tube Diet腎貓專用營養補給品20G
20gx19包(原裝盒) HK$600

(4)
PURINA Pro Plan 腎臟保健貓濕糧85G 三文魚味
8x HK$17.00

(5)
Hill’s 貓用處方罐頭 - k/d 腎臟保健配方 (雞肉味) 5.5oz (24罐)
$766

(6)
Hill’s 貓用處方乾糧 - k/d (Chicken) 腎臟保健(雞肉)配方 4lbs
$300

(7)
Hill’s 貓用處方罐頭 - z/d 皮膚/食物敏感配方 5.5oz (24罐)
$766

(8)
Farmina VetLife Prescription Diet Feline Renal 400g
$78
咁我又無事 不過大罐唔食都幾肉赤
貓貓之前屙唔到尿,睇完醫生話要keep住食處方濕糧
但係佢食咗兩日之後,就唔係好食反而第二隻貓就去偷食..有咩辦法可以引到佢食唔想再去睇醫生
加d零食落去表面?
你上yt搵一搵黃阿瑪 佢有個奴才頻道
當有個系列叫做貓奴診症室 有講到腎病嘅知識
睇醫生先啦 睇完先排除到原因
肉赤嘅話就買定保險
第時睇醫生有得claim
香港邊度買?
我隻貓好鐘意好味小姐鮮食粉
一見到就叫晒仲會lam 晒碟
你試下
落起表面定係撈埋一齊?
我落係表面
如果佢食晒停手我再加
之前試過撈 但撈完好似比啲糧cum晒啲味 佢覺得無落到唔食
試下先!謝謝你
同問
算平d 成分又唔錯 蛋白質又高
有食緊 幾好啊
不過屋企隻肥豬唔揀飲擇食
似唔似汪喵?
睇落好似稀過汪喵?
我前排都入咗carny10幾罐 全部漲罐,以為牌子特色….
稀過汪喵呀 好多都有魚聞落都幾腥
因為驚主子養食重口味嘅習慣
我隔幾日先俾佢食呢個牌子
你除左heromama仲餵邊種呀?
我果隻食厭左汪喵之後轉左heromama
聽你咁講都想隔住餵
有冇人想交換罐?
我用怪獸部落1/2種味主食罐換
what brand?
自然邏輯唔係隻隻貓都鍾意 amazon us最平
peton 香港唔知有冇賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞