貓糧資料庫(14)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我果隻都係餵緊火雞,佢好鐘意食,但真係好臭
試過4am 臭到醒左要即起身剷
淨係轉左個幾星期見佢咁鐘意都諗住由佢... 但如果可以有better option 我都想再轉
想問下補充品
https://hk.iherb.com/pr/life-extension-cat-mix-advanced-multi-nutrient-formula-3-52-oz-100-g/67047?gclsrc=ds
呢款Life Extension, 貓糧粉 好d定係分開買
牛磺酸 同 益生菌咁會好d?
驚貓糧粉會有太多唔岩佢地用既營養係到
有冇人食緊canidae
好似成日斷貨咁
有冇人主子係有食applaws雞肉乾糧 近排新買咗包同舊嘅色同樣都唔同咗咁
有無人想夾怪獸部落?最好東線沿線🙇🏻‍♀️
有興趣tg我: yj7374
黎緊想幫隻9個月大同三個月大主子轉糧 現在食緊RC 室內貓糧!我睇中MERRICK Backcountry無穀雞肉
成貓糧同Nature's Variety Instinct Original!想同兩隻有冇伏或者差唔多價位介紹?
d 兩隻拎左試食 merrick backcountry 依得冇咁快!
有冇食緊d 兩隻用家有分享?會食完d 屎特別臭或者冇咁臭?
我之前係單一膳食(齋乾糧)一兩日+玻璃肚益生菌喂我隻貓 跟住就冇屙爛屎lu
我隻貓轉食完orijen 眼屎多左好多,有冇主子都係咁
絲打仲收唔k9
我隻貓就嚟一歲,一直都胃口麻麻,乾糧會食,水少飲,轉過好幾次濕糧都唔係點食,唯有用針筒餵佢食罐同飲水。咁最近嘔得密咗,嘔啲消化咗嘅乾糧,什至未消化嘅糧。不過佢就好活潑嘅,即使食得少,都鐘意周圍走周圍叫。平時睇獸醫,醫生都話睇唔到咩事。

琴日終於帶佢睇超聲波,醫生話佢有胰臟炎所以先食得咁少同嘔
想問大家有冇類似情況,同埋點解決呀
有冇人夾怪獸部落 買1400twd嘢
有意盡快tg我
絲打有冇幼貓罐
有無人有wellness core kitten可以賣一包俾我
周圍都買唔到 就黎無哂糧
有冇乾糧介紹
買錯左有冇人收thrive 幼貓雞肉罐
我有包開左半個月
倒左半包
我隻喵完全唔食
可以放俾我?
兩隻幼貓 5個月左右
本身食緊乾糧 想每日比罐頭佢哋食下
買左幾罐汪喵營養罐 但係一食都食唔到一罐
仲要乾糧都食少左
諗緊轉唔轉其他罐好
有無啱幼貓食既肉絲罐頭介紹
岩岩送左比個fd
試下買唔同味先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞