貓糧資料庫(14)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
wellness core 幼貓糧全港冇貨我得返兩三日份糧
邊種老貓乾糧好? 食Canagan會皮膚痕
wellness core original 火雞+雞肉成份同幼貓差唔多
我隻貓上星期開始撈埋一齊食,啲屎都好正常
可以試試
搵到貨了 佢地就絕育唔轉糧住過多排試下巴打既建議
冇哂貨了
X2, 邊度仲有得買
ZIWIPEAK 新款有咩分別
隻女食開canagan罐
但好似食厭左
已經食厭左thrive
肉絲罐係咪冇乜選擇啦
差啲以為係自己留言
我個隻都係咁
我買另外買rawz 間中餵下
不過因為揀唔到其他肉絲牌子最後都係照餵canagan thrive
唔食就倒左佢
我都係呀屌
每日哂3分1罐至半罐
怪獸部落個隻好少少雖然副食罐
但我估長食都係厭
大家有冇咩8歲以上貓糧推介
Orijen果隻見過好多貓奴都話好,我黎緊都諗住試下,依加食緊instinct 以防d糧斷貨

另一隻就無乜聽過,你睇吓個excel有無
原來咁多wellness core幼貓糧斷糧苦主
我屋企個啲都就黎食晒 準備去買包instinct試下溝住先
3月絕完育諗住幫佢轉成貓糧
我淨係知汪喵,怪獸同hero mama 係同一個廠

我都做緊功課,我啲貓之前食汪喵幼母貓罐,每次都4箱咁訂,而家睇到新聞都想轉

見到有巴絲推陪心,但我上官網睇,20罐太貴有冇其他台罐泥狀嘅好,budget $16罐或以下

之前佢哋食wellness core 幼貓紫色嗰罐,但朋友話wellness 濕糧好重味精

同埋canagan 佢哋唔食

感謝各位巴絲
之前avp 全港斷貨,而家到wellness core
隔離post見到啲巴打話wellness core有蟲
So far主子食左半年好似唔覺有
我隻貓食orijen會屙爛屎
wellness 罐有膠,真係唔想買
再研究下excel表睇邊款啱食
台罐仲有一款 貓侍 $16
我試過台灣買,返到嚟運費都係返到,仲要自己拎
慢慢溝糧 始終orijen高蛋白
Nutrience 我果隻越食越肥
1個月重左1KG....
但D屎好靚

wellness core有一包全新冇開, 主子唔鍾意食+屎唔靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞