【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
暫時綠色,咩色都無所謂,志在有個平台傾下計,交流下
有無lagado 黃色
好難升,依家38lv好冇目標,就算跟住啲sidemission都升得好慢

點解啲人可以咁快60lv?見啲人推介town project其實都好少經

係咪要刷怪最簡單最快?
Town project 7千幾經一個已經係升得好快
Ching你係咪無升到生活技同crafting skill
木石皮同過LV100就有7000Exp town任
學到野,係咪Skinning logging mining 再加所有crafting 先有town project 7000exp?
係呀無錯!cooking同weaving都有努力啲做泥工日日都Dup石仔啦
其實最驚係轉到一半full 左,其他人轉唔到
Tower project 密密做升得好快
個城嘅公會升級設備就有最多12個任
揀啲易做嘅 順手練生活技能
成日做完一堆就refresh 新一批任
再連埋faction 任 刷呢兩樣已經升好快
真呀
亞瑪遜近排柒下柒下
真係好可能搞到一鑊粥
咁weapon係咪求其整樣嘢出嚟再拆咗佢?
Ryu好似好多香港人,但Lagado真係好多人,成日都好多人排隊
ryugu-jo打風果日朝早爆哂人
一定勁多香港人
個人覺得咁樣升weaponing & armouring好慢
建議你做town project叫你交個啲武器箱/防具箱
另外唔建議做Explore任
係Batala ser 係咪做左孤兒

依家hea玩岩岩升到20lv 繼續做下主線任pve升下lv先定應該打下團戰果d?
求大神指教
團戰呢一刻應該要封頂先有得排,專心升下lv, 升下生活技能。
係咪100lv 之後城塊版會有?
而家剝皮100 level
但唔見有任
可能同人lv/城lv都有關係
上到40lv 主線一嚟就要打45lv副本
係咪預左卡任?

大家40lv開始升lv
係一次過接哂城任升好啲
定係去某啲位刷怪好啲?
geatland 孤兒留名有冇人玩緊相認
單機到44lv其實仍然還好
主axe暴力打怪又有少少吸血,副鎚雙擊倒,趕路換刺劍轉轉斬
啱啱跟野團打depths 有人carry,算幾好
野怪到4x lv 都係一樣ai好膠但副本有唔同打法算唔錯
logging harvesting 未100lv ,mining 剛好100,肉百幾
想整iron chest 但見到要80定100傢俬lv... 想整靚工具又係 比較簡單嘅貴嘢就係個2lv袋,至少唔洗幾高lv,料又易有
建議會玩採集嘅新手盡快買一套藍工具,至少採集速度快2,3倍,高耐久,維修一次50蚊好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞