【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
每晚開箱時間出去實有得打
隻game仲需唔需要限制60fps,怕燒顯示卡?
已變dead game
唔攻城的確係少d野玩既
搞完政變公會無哂人
個個都棄game, 你今日棄咗未
隻隻mmorpg都係咁
總有班人貪新鮮玩兩玩就話而樣好悶個樣好悶

mmorpg唔升呢刷副本唔通畀間屋你日日同D NPC做愛咩

btw隻game仲係steam top10 peak 10萬條友online
連開post條友都棄左
樓主浮水
依隻唔係悶咁簡單… bug 到日日都有Reddit 出新熱門post 新bug咁濟

等返半年搞返好隻game先再玩好過,反正依家asia區十個有8個都鬼服咗
搞完政變趕走哂d人依家賴落隻game到

好啦依家完哂你地心願啦,做哂幹部啦又咩野都唔做

日日係到自己係到小圈子抵你地依家連打個城戰都唔齊人啦

本身就算有bug大家都keep住日日開到團,政變完依家組到2隊人都已經偷笑啦

咁樣搞散個公會你玩埋我果份
咪本身有條友犯左會規幾次,今次決定要比人bam

開個會員大會講,之後成班小圈子出黎保佢,話要bam當日有份出聲既都要,即係差唔多半個公會要陪佢

咁講講下又騎劫左成個會,話不如反正都預左係重組,不如依家重組左再決定點罰啦

最後話幹部同會長可以提名或者自篤
班人就推哂自己小圈子出黎做

最後咪越嚟越多人睇唔過眼唔撚玩

本身話選過d幹部
選選下話連個會長都選過埋

最後講番傾番當初犯左會規條友點罰
「踢佢出會無意思個wo」
講講下又不了了之
依家直頭成班「幹部」都無咩點上線
當日出黎帶頭搞事保人果班高手直接無再係會頻出現

屌佢老味又多埋怨又成日搞事,比撚埋枝旗佢地渣啦就潛哂水 垃鳩圾
咩公會?
女YOUTUBER公會?
根本就係原幹部個班搞事 睇唔順眼人 無啦啦話小圈子
是旦揾個會規出黎bam人
有人係大會問返會規邊個定就話上手留 唔關佢事咁 所以先重組公會

理得邊個做會長幹部
發生咁既事 都會無心玩落去
上面條友講d唔講d,根本成件事係某原幹部引戰先,先開始一連串罵戰,但所謂既原會長一直都無出黎調停先越搞越大。到隔左幾日再爆發罵戰,今次會長明顯偏幫幹部,之後私下開幹部會議話踼走人,先引起大部份會員不滿,講講下仲發脾氣話連之前有份參與罵戰既人都踼,講既係大部份活躍成員,咁同搞散自己公會有乜分別 。

PS: 我仲響個公會玩緊,玩家流失就真係endgame無內容,而城戰時間最遲係八點,對好多上班族黎講係趕唔切返去打,令好多有心想打城戰既人都被迫棄game。

不過唯一好處係隻game one off唔洗月費,咪慢慢等下遲d有乜新野玩。
繼續兜啦
最好解釋埋點解政變原本2個公會變到1個公會
開箱團人都組唔過3隊
再兜下DC點解無哂人

你老味原幹部串人先都講得出 賴多d啦

搞到依家無哂人應該都係關原幹部事
唔關你地新政權事既
上個月棄咗留低幾皮野比個fd 佢而家都棄埋
15人都冇, 慘到
有乜好兜,成件事我全程花生友一句都出過聲 🤷🏻‍♂️
原幹部有做過幾多野大家心知肚明,連團都唔開,然後成班幹部自己友組團開箱,無理過大團
依度大把人都話棄左game,唔通又關個公會事,笑死
而且重選幹部時,會長位係無人參選本來係由原會長繼續當選,但係佢自己話放棄唔做,所以到依家都未有人做會長,所以唔明點解會變左你所講既政變 🤣
緊係好笑啦

政變前日日都有開箱團,次次都差唔多成個公會浩浩蕩蕩咁去開,出團時間地點寫哂咁都話無開團你盲撚左定唔識睇中文字

反觀依家開箱連3隊人都組唔到要開PVE跟街隊執,反而依家叫有做野

DC連人影都無埋,d幹部大佬呢?

「d幹部都廢既都唔撚做野,做野啦垃圾」原句煎番落自己到

騎劫完個公會又唔做野,d人散哂就賴隻game,真係幾好笑
係囉,除左會長之外其他人都換哂
再加多幾個部比自己小圈子入去方便幹部會議投票用
成班非洲兄弟黎夾住個會長
原來咁就唔算係政變
不如你地直接開名啦 咩原幹部 現幹部
花生友表示係舊ser比人放養到60LV都冇人理好難跟
成個公會分咁多階級 又活躍會員
又講人一會二會三會 又常on dc 唔常on dc
哈哈哈,全部換哂你都講得出,明明副會長同有幾個原幹部係響度,只有兩個當事人入左做幹部,其他人都同件事無關,唔通兩個人就影響度成個會議決定 🤷🏻‍♂️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞