【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
有冇人整女角但係整到生鬚
大斧大錘
黑洞+跳起轟落去
建議你平時跑任都開住PVP , 同人打多先知邊啲武器勁,同埋啲技點用
大J明明話佢個公會全服最勁
在下只係超causal 玩家,呢家先Lv22
隻GAME 休閒玩得唔得
其實幾多lv先開pvp flag好
而家19lv唔夠膽開驚採採下野比人打鳩
我哋都係 未到5字 lol 多啲人玩過癮啲
幾休閑都得 唔會強制開PvP
今日贏返everfall 的確係有冰拳bug
但唔會完全打唔贏囉 有少少戰術一樣贏到
Pvp冇lv優勢 除非你比人圍
你地部電腦咩配置
我4790+1080ti疾下疾下
成日低過60fps
唔知網路定部機問題
如果自己人有用bug就唔好出聲好過啦

我地服直頭完全接近停war ,三大派系主流都共識等indie AGS fix完bug先再戰,懶得曬時間,刷gs好過
想問thick hide有咩用
有好多塊
唔係有咩做,根本end game content 太少,
除左刷gs同生活技能就日日等攻城,
無份打就明日請早
最多係叫差咁個raid 囉
依d game除左刷GS 同升生活技
你仲想有咩END GAME 野
佢問題係一隻1個月就可以封頂既MMO
想問吓隻game做坦係咪冇咩用?

見你地話hammer都坦到boss又有輸出

依家我劍盾全點血加tier 4重甲都比怪打到好痛又冇輸出,49lv打48/49lv都一野打我300-500血
仲要5件裝都入哂石

諗緊轉唔轉玩輸出算
合T4 Layered Leather
整裝備用
上黎推Po
更新完可以轉server
巴打搭單問下,pvp有冇坦既需要?
如果有,定位係守點/龜點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞