【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
我見佢依家ser 俾開人 , 應該轉到?
更新完未睇
之前d人日日叫晒春咁 , 又開唔到人又盛
黃色
on9一問 點解咁多人想轉ser 又唔係開亞洲ser
RJ ser幾日前已經開返俾新人加入啦,所以轉ser都應該冇問題。
應該是前排好多ser都爆人,所以官方鎖左,多人既ser都唔比開人,但又想玩,所以就去鄉下ser玩住先

最近又解曬鎖,咪搬去多人ser
咁其實佢個ser爆人問題有冇解決到
呢個真係冇特別留意

聽過話一個Ser最多2000人玩,如果有多,就要排隊等入面啲人off,我係yomi ser,之前高峰時都等1千個左右

但最近都唔洗排了

應該有加大到個上限掛,或者啲人排隊排到棄左驚
單機40lv開始卡主線 之後剩係做城任升上60 平均每日升2lv 依隻驚升lv唔算難 反而d支線任跑黎跑去都係得2,3k經 一個城任都7k經
原本係2000人,依家改到2250
同埋呢隻GAME睇出全世界既人都係抱大腳心理
邊面人多去邊面,所以開放轉服都係加速歸邊
rj, yama 都變左低人口.....
睇定d 先好轉serv, 一陣炒車入晒鬼服
有時跑支線跑到好似玩death stranding
rj 都低人口
因為多人棄game?
RJ 未轉服本身都係低人口,不過係陣營平衡

小心炒車
我響Alakapuri 開到人仲以為個ser 勁少人
點知上面冇Alakapuri
英文白痴唔洗點用翻譯都玩得好順
人最多應該係lagado/ryugu-jo
利申 岩岩轉左去lagado
割皮係一路升lv做town/fac任/唔小心順便都升到200
其他係要非常刻意去挖先升到
木50升到100簡直地獄
我都係lagado
lagado一開始要排成3粒鐘排左兩次升到10幾lv就去左唔洗排嘅玩住先
而家lagado洗唔洗排隊入?
我岩岩入game,而家排緊120
排少少人咁樣幾好 keep住滿人
我300體到封頂先重點,依家201力201體,其他5555
打係慢啲,但你永遠唔會明點解有人打野怪會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞