【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
近幾日唔洗排隊
要leathering都100先會出到7000經任
睇清楚d 係d 香港人撐佢
一睇 account 名就知香港
simon_hk
fupopo2019
HKer_Ag
玩咗3,4日 準備放棄 太多野要升
搞到做死一樣野 好悶
同朋友分工合作
升到上去都係要分工

當單機game 玩 要自己調整心態
正解
有冇話幾時比返人開ac
朋友呢幾日先買,開唔到人
滿咗既server就唔洗諗住,我依家個server的人少咗 但都仲係lock 唔俾開新人

叫佢是但簡個ser 玩住先啦 應該依1-2個week會開轉server
白痴game
唔比人同朋友玩同一個server叫咩mmorpg
唔係人 ?
serv滿左唔俾開好正常, 俾你開完又排10鳩萬人,咪又屌過
想同朋友玩你咪轉去少d 人既serv 囉
你都戅鳩
Mmo冇人玩黎托
咪就係 冇人玩架啦隻垃圾, 明明之前steam top one ,依家先得個top 3, peak today樣衰到得果543k人 算吧啦

返去掘礦釣魚先 bye
升SKINNING係咪刷狼洞最快
Skinning LV100之前係
但以我所知狼洞好似已經fix左
LV100之後可以去打豬升
喺myrkalfar未試過排隊
AP Duzakh 黃色又守贏windsward明明係守城戰 但打到人地喺base afk
Update返先,APAC系server全部開返,9估轉server前致黎,叫你個fd 開人啦

Btw ,屌佢老味 成堆lv1賣game錢廣告出晒黎
終於成功join到25副本完成任務又俾人踢入公會
黎緊要不停伐伐伐伐木
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞