【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
紫色
spear有咩bug?
澳洲
Lagado有無ching一齊玩?
巴打咩營
未揀,睇大多數ching係咩色就揀咩色
但係咪唔可以揀最大勢力個隻色?
一開始可以 之後唔得
睇黎好多巴打都係lagado 遲啲開轉服轉過去先
依家玩咗200個鐘 logging都150lv了
接近endgame 除左不停整弓整手套升armoring engineering 唔知仲有乜野可以做 開始採資源採到懷疑人生 已經有少少想走去買隻far cry 6玩
隻主打pvp
跟公會攻城
坦克係咪一定要用盾
點full con. 當係坦得唔得
睇定啲好
我依家個ser全部澳洲佬 連dc都冇入就廢事走去troll人 再加上睇大j直播攻城戰個個lag到罰企咁 好似冇乜遊戲體驗
咁買fly cry 6玩住先
等多d野先入番new world
想入坑, 但依家係開咪開唔到人玩唔到?
大J 係reddit 比人屌
https://www.reddit.com/r/newworldgame/comments/q7z26q/chinese_streamer_hunggy_loses_war_and_mass/
Chinese Streamer Hunggy Loses War and MASS REPORTS all enemy team as result - Ryugu-jo
對家打攻城用bug....被report都好合理
咁應該貼番個post比佢地睇就轉番風向
長開pvp
成班人帶風向 感覺好5毛
一齊去comment 同upvote 自己人
仲可以開新po 解釋
let's report tgt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞