【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
仲有講埋引爆長期積怨嘅四帶一事件啦
點解一講比錢買位打副本就跳哂出黎
係有寫出黎我日日都見到,但帶團既全部唔係幹部囉,然後大團DC日日都有人問點解班幹部要分開行唔一齊跟大團開箱

再者,你覺得隻game係好玩,大不了咪自己成班出去開個新會繼續玩,或者轉會咪得,無必要成班棄game,然後笑9人地咁小學雞
同黑色沙漠某個LIHKG公會結局差唔多
留名
依件事我都唔明有乜好嘈,明賣明買,你鐘意咪請人打,覺得唔抵咪收錢賣位,無人迫到你想點 😑

最錯係day 1罵戰時無人出黎強硬調停,先令到件事越搞越大
試下講多啲
劉明
你話點咪點囉

依家唔順眼既都走哂啦
點解幹部唔做野
點解公會無人既?
屌做野啦幹部,d幹部垃圾黎嫁?唔撚做野既?
公會無人啦,做野啦
打城唔夠人啦,做野啦
開箱團無人開既?做野啦

正係識小圈子自己玩,比人投訴完出埋聲就係到玩野屌d幹部,走去屈番d幹部係小圈子

依家你地自己食番哂,抵啦

政變前唔係口響響話2會同3會既人全部都係垃圾後既咩?
做咩依家慘到要收垃圾入會呀?
班巴絲得GS580「垃圾裝」渣
會唔會一陣又比你地d精英屌鳩死嫁?
不過都應該比你地屌鳩死左唔上線嫁啦

重睇咩post呀,做野啦幹部們
你咪問番依家d幹部點解要保帶頭嘈果條友囉
依家又spin話無人調停

個個中午番緊工一定好多時間睇DC啦

件事最後又咪收番費

但帶頭拉大隊嘈交果個無事
反而話錯既係公會管理層,成個公會管理層就換鳩哂

以後你地可以安心繼續小圈子啦

特洛伊好撚慘呀開服帶到依家原來唔當係有帶過團嫁

係啦總之舊政權班人全部都係垃圾

新政權管理得好好,真係隻game問題先一下子3會變2會,2會變1會,依家慘到要係巴哈招人

雖然成日唔記得開箱團,但都組到2隊左右可以開PVE跟街隊執箱嫁

大家信佢啦,個公會真係好好嫁
D精英見你唔識玩會屌鳩你垃圾
等你發奮變勁,越屌越有力你就會越勁
記得要講多謝
因為人地係袋錢入你袋
我好想知道邊班係精英? 未見識過
咁要問返你班朋友先知啦,會員大會講好左重組後再處理件事,結果重組完問到依個問題,完全無人出聲,但明明仲有幾個舊幹部同副會長響度。

再講,如果隻game真係無問題,點解唔開個新公會繼續玩,之後再收返果班你所講唔順氣所以棄game既人,然後打個城返黎証明自己係無錯,咁先型嘛,到時仲可以指住依家班新幹部個頭講,你班垃圾收皮啦 😃
個公會係咪掛住Hong Kong ?
個會員大會一開波夠話要bam搞事條友啦
繼續spin啦你

係啦,真係隻game問題黎嫁
所以個公會一下子無哂人
依家連幹部都唔上線真係隻game事

一日最衰係隻game
搞政變圍爐搞事屌鳩人垃圾笑鳩生產組係農奴一定唔關事

開服嘈到依家幾多巴絲走既走退坑既退坑一定唔關你地事嫁
屌人垃圾係袋錢入人袋
搞咁多野一定有心情玩落去啦
就樓主條link果個公會
咪依家果部幹部囉
如果你唔係爆肝玩無GS600就係垃圾
上面都開埋會長個名啦窩
HK會長幾時變左特洛伊
仲用緊GS黎衡量一個人勁定廢都唔會“精英”得去邊,我都想見識下有既精英
opr又唔見, war又唔見, 野外pvp又唔見.
精英們日日刷刷到600gs做咩?
因為情況差唔多
你話點就點啦
想知 ching係唔係兩邊公會都有入去了解
唔係,不過如果唔係講果個公會就唔講啦。

總之天下烏鴉一樣黑
似系你想將呢度D污水花生順便燒埋去隔離HK
師兄好似知道好多內幕,幾時分享下HK既花生
hong kong 好團結, 以我所見, 暫時未有出現任何drama. ching 唔好亂屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞