【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
隻game ui同graphics都好似citadel forged with fire
不過人地識飛
啱啱買左game 仲download緊
Casual玩家有冇server 收留?
入dc就有人招呼
不過多數都係主線解到30然後跟35團, 45團升到lv60
想知再講
大j 轉左去utopia, 話人3min熱度棄game 果個
可唔可解釋下點樣棄game 但又轉服玩?
大server d人勁到
要拎一個城 仲難過RJ
ching 有冇dc share?
有冇人SERVER係Myrkalfar?
打算轉去果邊
想問下咩色最多地?
唔好去鄉下服啦
幾百人個d飬生服。。。
可以無限刷王同掘材料
真係咁慘咩?
我就係因為HEA 玩
所以先諗住去人少D既 SERVER
起碼晚上唔駛排隊
轉Utopia 定 Lagado好?
我去左ryugu-jo開人
唔知係咪鄉下服 乜都唔識
早果排黃色最弱果時得一塊地喳
好似由開放轉ser開始 黃色就勁咗好多
當你勤力劈樹挖礦採草打怪,為左交稅而努力,但市面已經流通緊大量複製道具同黑金,睇黎隻game準備收皮
有冇人知開箱拎到58x gear
係咪=之後d怪會跌500-58x gear
定係殺怪跌果d先計?
開箱唔計
有更高gs就equip 左佢,之後系統先會有高啲gs item畀你
殺怪殺王開elite就計
有時有啲fixed gs 就唔計
例如Reek water siren有把野 600gs

你開到580 你之後跌既會係550-580
591係封頂 600要elite箱
之前估綠色首先亡黨
我係綠色
唔洗的 唔著都得 利申591咗三四件
其實唔駛裝上身
巴哈d 人係咁講~有錯請指正
個dev 係 forum 講咗,就算冇執個袋都計。
淨係怪跌/開箱計。
Tp買/600gs legendary/crafting 唔計。
Bug到連間屋都冇埋 買左間t4係first light 諗住放曬d材料係個邊 有間屋可以飛翻去craft野 宜家人在大北方 翻去要百幾藍 真係唔知點搞
邊個服係high pop 又有香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞