【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
住係加拿大
真好
Mag mell 綠
有冇相認?
無人開,就我開喇,Lagado
https://discord.gg/sA6Gd2At
手足黎食過沙律
表面證供睇係2邊都柒,個 comments 到有條片係對家叫人放IG技lag大J機,換句話講姐係明用 exploit , 如果真既話report係好理所當然,不過係咪report曬所有人就…

利申多次 冇睇大J
我地都諗緊轉邊,
之前開唔到人而家分散曬係apsoutheast幾個ser,
有4x人
希望amazon早啲公佈時間同最終轉服既消息
唔係話幫大j亦唔係同ser
你了解咗點解對面要整lag先好出聲
我都有十零個 esport pvp
啲人撐佢喎
https://forums.newworld.com/t/lag-war-exploit-needs-fix-now/341057

同樓上一樣唔係撐大丁(唔同ser 加唔同陣營),但個 exploit 的確係官方 forum都有人嘈緊 仲要幾熱下
其實個標題都好有問題,分明係想挑起啲鬼佬反中國人既情緒,你睇曬啲comment好多都係笑9 Chinese

個post仲要係P牌仔出既,鬼到哩
我係lagado 綠色
入左人地個香港公會都有十幾人
我都係綠色想入會啱啱lv25想搵人幫手25副本
你加我KissMeIfYouCan
但個公會唔係我既
有冇discord ?
推,集合Lagado朋友
個公會我入左都無咩同佢地交流
無問佢地有無discord
我地有可能轉過去Ryuxxxxx-Jo個服,不過只係可能,仲諗緊
我地而家個服夜晚先得8xx人左右,感覺好少人
只要佢地成班人係同一個地方同時用冰拳技就可以做到對方打唔到佢地 (因為lag) 但佢地依然可以扣到你血 呢個就係話佢地abuse bug 既原因

當然你亦都可以話咁個bug 大家都可以用姐
唔係打唔到喎 對方一樣會扣
你要用aoe 先有機會摸到佢地
因為lag 所以佢個實際位置你係睇唔到
你地咩色, 返去JOIN你地
( : 輕鬆玩家)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞