【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
Restless shore 北面有個豬場
啲豬重生速度極快 好多人去練剝皮
你去到問兩句隨時送一堆thick hide畀你
Lagado 綠色有無公會收人 lv54
睇番佢地之前仲係依個PO係咁推大J好野真係好好笑
rentless shore
多到你唔採
嗰啲叫我殺20隻火雞兔仔,我直接abandon 佢,俾得好少經,煮嘢食任務俾多啲,同埋Cooking升LV都會俾好多經,所以建議每次搵小小時間去收集一下啲蔬果籃,會俾唔少料同埋會有機率出低LV Ration,有時無嗰隻料我都直接買算了,同埋跑唔同嘅圖見到啲Herbs都唔好放過,咁樣做Cooking town project會輕鬆好多
熟食任務只完成過1次
如果山卡啦既城 火雞兔仔同埋豬呀貓呀個d我建議接埋
行下行下就會打夠 跟住一野飛過去回哂d任
請問下巴打,如果玩crowd control 型(e.g. 擊倒/推倒/暈人),spear 配咩武器較好?
It’s Hammer time

最多cc技,不過ping一高就好惡搞 硬直/出招時間長
thx bros
咩server 顏色多香港人玩
想揾人一齊玩
毒撚一個無朋友 自己玩會喊
靖問TOWN 任7000經果個係咪要gathering 5個生活技能100LV先有?包唔包FISHING?
我冇釣過魚,其他4樣差LOGGING未100
我毒毒一個人玩緊
到底邊個server 顏色多香港人玩
唔知
我鳩揀
以為高LV地區會好多人,點知無乜人搶草
頂多都係一兩個
去到搶極都搶唔到豬
唯有去第二度慢慢打
同埋去到先發現成個區都係跌Thick Hide,又係無低階皮
洗唔洗月費?
係 45lv +已經全thick hide 我個ser賣緊0.08
唔洗 time to win 嘅game
我見到農作物都會拎,但都係永遠唔齊料整料理交town任
不可能完成的cooking任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞