【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
Btw 有興趣既話add返個FD 有機會一齊打下副本 t.Ryan
想快d50 lv打下個入侵 同埋高lv先會比人簡嚟打仗嘛
儲左七千幾蚊
準備買樓
第一間係咪買everfall/windsward好d
駛唔駛食正個首置優惠 買貴d樓
公道講句,早兩日我係同佢同ser既紫色有幫綠色防守個時打黃色,冰手一齊開真係會卡死圈中間既人,係server overload唔關ping事

不過,當日打個場係冰手玩左兩三分鐘之後,發現黃色真係好廢,幾十隻坦都唔知攻乜春,最後攻方黃色比人屠到比守方圍住佢個門口,連城都出唔到,5-6個攻方既係城外面釣魚

冰手有會lag死人
但黃色唔lag都係比人屠

佢之前攻到城因為個城係First light,維護費一星期7000,升野已經要10000一次,仲要鎖左唔比開新人根本無收入,要貼錢養城所以人地棄城比佢,佢就剪片打飛機,守城個香港公會直情廢事比game扣錢,集體退會退到無人直接開新公會
屌你老味條片仲要用英文heading話比d鬼佬知
買貴d用途就係擺多d傢俬,有功能嘅都要後期先會有幾件加buff
前期比每週物業稅都比窮
5000蚊物業就一週500,再貴就再上
有錢人勁人就冇所謂
我就買左兩間5000用嚟傳送同埋擺chest
咁又唔同
廢而比人屠起碼都叫打過下 心安理得
玩bug而lag到玩唔到咁輸燥好多
佢輸左一場LAG之後每場都比人串佢今次唔用冰手唔LAG,仲有咩好賴,打親黃色都比人點名出黎笑
有高lv少少嘅frd陪嘅話過Restless Shore割水牛 一隻起碼1lv
想問下藍色或綠色魚係唔係只用黎分解成魚肉?定係分解普通魚留RARE魚?
冇釣魚唔知
我試過用綠肉合食物,出多好多舊bouns產品囉
town project 會升standing
standing升一個lv都俾幾千經驗
城鎮任務XP真係唔少
感覺上咁樣用好浪費,打肉方便過釣魚
跟割皮lvl上限打動物啦 升得都幾快
終於玩到
Ap-Lerna 有冇公會收人
AP lagado
25lv 有冇人一齊
我入左綠色呀
43lv 可以一齊
我紫
喂 柒頭又係你呀 唔撚識就躝啦 垃圾 肉尻酸到你
一開囗就鬧人,咁你又識d乜
同隔離post一樣 打一場睇下邊個垃圾
唔係你就縮返去你老母個閪度
睇人玩左陣,有D想入坑
唔記得講黃色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞