【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
想問下係咪全部武器天賦加成都獨立
定有講明揸咩嘅先係獨立?
azoth上限有冇方法增加? 得一千上限成日爆標
原來有7000 EXP任
想求個香港公會收留都難咁
低LV 既去其他SERVER 重新玩過把啦
呢個SERVER冇發展空間,高LV都係等緊轉出去
有咩server介紹?唔算高lv啱啱40lv
你慢慢屌, 反正我同班fd 開心玩緊
慢慢排啦 傻仔
多謝brother
lv30
啲木石皮冇升過咁滯
伐木、掘石、割皮都未過100

割皮宜家lv55左右,唔知割咩好,有冇推介
去熊洞
有人刷緊嘅話熊多到割唔晒
請問係咩地區/近咩城果個
係咪打papa bear果個

我通常去下面隻熊刷 不過前提要有五人以上佢先生得快
唔知fix左未 早幾日我去過
Thanks
全部獨立 時間多係可以全武器頂lv
第一次打果陣組到4個識打嘅所以有驚無險過

狂做任,平均一日兩lv
一日兩lv
依家我玩得太chur覺得好辛苦 chill住玩算
bug唔bug佢地都係唔夠人抽
琴晚睇左兩眼佢直播 把弓冇下中,d技又亂放

守frist light好似係佢地都卡個冰拳lag照樣比人打穿? 成班on99舉盾企響度

而另一日既黄色鬼佬團又搶倒塊地喎咁到底係本身就唔夠打定係因為lag所以唔夠打
PSA - 半官方出咗個poll簡top20要解決嘅問題,得閒過去upvote下啦

https://reddit.com/r/newworldgame/comments/q9a5qv/ags_want_to_identify_our_top_20_problems_lets/
你地玩呢隻驚幾多PING?
13x-15x
小毒撚真係連打機都有打個飛機
錢都退埋啦戇鳩
serv滿左唔俾開好正常, 俾你開完又排10鳩萬人,咪又屌過
想同朋友玩你咪轉去少d 人既serv 囉
你都戅鳩
你慢慢屌, 反正我同班fd 開心玩緊
慢慢排啦 傻仔
小毒撚真係連打機都有打個飛機
錢都退埋啦戇鳩
Hsuan server 做紫色仔冇人權

咁啱呀師兄 lmfao

多得條美人魚唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞