【PC】《New World》MMORPG 大家一齊黎玩啦(2)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
想outpost包場20vs20
係,不知者不罪
前日先down 玩左一日
而家coin transferal disabled
有無人知點搞...
琴日買左幾件武器黎試
而家想買個好少少既工具伐下木都唔得
好快fix 等下
抵撚死 唔抵可憐 呵呵
Lagado有冇公司收留我地紫色
真係好抵死嫁果班友
估唔到連登仔咁乖一個都無引到出黎
其實大家玩緊咩ser
自己單兵緊
+1
Lagado 有無巴打搞掂Lazarus / Eternal Pool / Siren Queen?

有無咩經驗可以分享同埋一齊做嗰三個quests?
一重開server 就等緊人一齊做malevolence
等左成個禮拜就係為左做個580 gear score hammer quest
係咪果隻唔會重生嘅boss
係 我終於拎到580 GS hammer 太感動了
lagado黃色歡迎你
每次上reddit
都會見到唔同的bug/exploit

Amazon真係廢
其實係因為一開波個n展就出事
班人被迫用舊垃圾整到咁都算係咁
之前有dev出黎講過
想問下大家 60之後應該打邊到刷裝先
60+ zone,shattered mountain/reekwater/ebonscale reach.
SM 最好刷?
最快升watermark,不過要組隊。全部elite zone
等返幾個月睇下會唔會變anthem 2.0
依家broken到冇心機玩PvP 成堆人用hatchet exploits ,你唔用就俾人秒

玩緊果個server 對家綠色係大陸公會,由開ser 就bot/bug/exploit ,完全0後果,成張地圖都係佢啲地
應該係成個Asia … 韓仔都係咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞